TOZOVČEV KUM PARA SRCA STIHOVIMA, govor POTRESAO CELU DVORANU: Završena komemoracija čuvenom pevaču!
Foto: UROŠ ARSIĆ

POTRESNO

TOZOVČEV KUM PARA SRCA STIHOVIMA, govor POTRESAO CELU DVORANU: Završena komemoracija čuvenom pevaču!

Tuga na komemoraciji.

Objavljeno: 14:38h

U Kombank dvorani u Beogradu danas okupili su se mnogi prijatelji, porodica i poštovaoci preminulog Predraga Živkovića Tozovca kako bi mu odali poštu.

Komemoracija legendarnom pevaču narodne muzike upravo počinje, a među prvima stigla je pevačica Vera Matović. Odmah zatim pristigao je i pevač Čeda Marković, kao i Gordana Šaulić, Neda Ukraden, Željko Joksimović, dok se Tozovčeva supruga Emilija Mima, jedva drži na nogama.

Predrag Živković Tozovac
foto: youtubescreen

U sali Kombank dvorane postavljen je veliki venac od belog cveća. Na video bimu nižu se fotografije iz Tozovčeve mladosti i nastupa iz bogate karijere. Komemoracija je otpočela jednom od njegovih njapoznatijih pesama “Jesen u mom sokaku”, što je dodatno rastužilo prisutne.

Tozovčev kum Ratko Rađenović održao je govor u čijem je jednom delu i recitovao pesmu koju je Tozovac voleo, a zove se “Molitva za stare prijatelje”.

Tozovčev kum:

- Najveću prazninu imaće tvoja životna saputnica Mima, unuci, kumovi, pevači, znani i neznani, Bugarska, tvoje Kraljevo. Narod te je voleo jer si mu darovao ljubav, pesmu i radost. Bio si i ostao najveći barjaktar radosti. Neka ti je večna slava i hvala, imao si se rašta i roditi. Oprostiću se sa pesmom koju si najviše voleo, "Molitva za stare prijatelje".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.