POSLEDNJE ZBOGOM DRHTAVIM GLASOM I KROZ SUZE: Neda Ukraden je Tozovca gledala kao oca!
Foto: Uroš Arsić

TUŽNO!

POSLEDNJE ZBOGOM DRHTAVIM GLASOM I KROZ SUZE: Neda Ukraden je Tozovca gledala kao oca!

Neda je bila veoma bliska sa Tozovcem.

Objavljeno:

Poznata pevačica Neda Ukraden jedna je od estradnih umetnika koji su se danas okupili u Kombank dvorani na komemoraciji legendi narodne muzike Predragu Živkoviću Tozovcu.

Neda je bila veoma bliska sa Tozovcem, gledala je na njega kao na drugog oca, te joj je njegova smrt izuzetno teško palo.

Sva u crnini i sa tugom na licu došla je da mu oda počast, a pred našom kamerom evocirala je uspomene na dragog kolegu.

“Imala sam sreću da sam upoznala Tozovca i sa neke druge strane. O njegovim pesmama, stihovima, interpretaciji ne treba govoriti. On je ostavio najveće moguće nasleđe u svetu muzike, ne samo ovoj državi, već celokupnom regionu. Upoznala sam ga i kao prijatelja, on je bio izuzetno drag čovek i dobar čovek i 1992. godine kada sam ostala sam ovde u Beogradu on je bio prvi gost na mojoj slavi. On je bio čovek koji je ulepšao sva moja veselja koja su mi se desila. I venčanje moje kćeri, i rođenje mog unuka, njeno punoletstvo. Bio je sa svojom Mimom najdraži gost u mojoj kući. Pamtiću ga kao divnog prijatelja i vrhunskog zabavljača, čovek koji je bio moj brat, moj otac koga nisam imala. Zaista mi je žao što nas je napustio, iako će on da živi večito, jer su njegove pesme neprolazne”, izjavila je Neda prisutnim novinarskim ekipama kroz suze i drhtavim glasom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.