JEDVA IZBEGAO SMRT JER MU SE PREZIME NIJE ZAVRŠAVALO NA -IĆ! Glumac je imao PROBLEME, u ustima mu je bio PIŠTOLJ!
Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

UŽASNO!

JEDVA IZBEGAO SMRT JER MU SE PREZIME NIJE ZAVRŠAVALO NA -IĆ! Glumac je imao PROBLEME, u ustima mu je bio PIŠTOLJ!

Otišao je iz Srbije

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Irfan Mensur u svojoj velikoj ispovesti pričao je o tome da je u pozorište prvi put ušao sa 16 godina, iako je u porodici imao profesionalnu glumicu, da je prvi honorar zaradio "arlaučući na radiju" , kao i da je od prvog honorara pola klase odveo na letovanje u Rovinj.

Irfan Mensur je otkrio i kako je devedesetih jedva izbegao smrt i to samo zbog toga što mu se prezime nije završavalo na "-ić".

Irfan Mensur, Srna Lango
foto: Printscreen

"Umalo nisam nastradao i devedesetih. Bila je 1992. godine, a ja sam imao pištolj u ustima. Bukvalno! Mogao sam tada da nestanem. Neki primitivni ljudi, kad je sve bilo sivo, želeli su da se svi prezivamo na ić. Sa Žarkom Lauševićem su to veče hteli da popiju piće, a mene su terali zato što se zovem Irfan Mensur. Sve se dešavalo u „Stupici“ i izvan nje. Otišao sam iz Srbije, ali sam odlučio da se vratim. Proverio sam kod vođe sive Srbije da li da se vraćam ili ne. On mi je rekao da se vratim. Jedini sam čovek koji je vratio švedski pasoš. Dobio sam ekspresno njihovo državljanstvo. Moj očuh je video da na pasošu ima vodeni žig koji oni nemaju na svojim pasošima. Dobio sam pasoš političkog izbeglice... Nisam se osećao tako... Samo sam hteo da se sve smiri i da se taj kukolj istrebi. Vratio sam ga. Otišao sam kasnije s jugoslovenskim pasošem u London, Kopenhagen, u Švedsku, pa nazad u Srbiju", ispričao je Irfan jednom prilikom.

(Espreso/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.