MILICA TODOROVIĆ NEĆE DA ĆUTI NA NJEGOVE UVREDE: Pevačica OSULA PALJUBU po jutjuberu, njene REČI će se PAMTITI DUGO
Foto: Print Screen Instagram

AUUUU!

MILICA TODOROVIĆ NEĆE DA ĆUTI NA NJEGOVE UVREDE: Pevačica OSULA PALJUBU po jutjuberu, njene REČI će se PAMTITI DUGO

Nije mu ostala dužna.

Objavljeno:

Prava medijska prašina digla se proteklih dana, tačnije otkada je poznati jutjuber Nikola Jovanović, koji se predstavlja imenom Nixa Zuzu, izneo niz seksističkih uvreda na račun žena i žrtve silovanja okrivio za ovaj gnusan zločin nad njima.

“Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si… I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško”, govorio je jutjuber u jednoj emisiji, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola, pa su iznervirane napustile studio.

Mnoge poznate ličnosti zaprepašćene su ovim njegovim izjavama, kao i pevačica Milica Todorović koja je svoj gnev iskazala statusom na Instagramu.

“A jadan, mukica, sto li ga je karma ovako uj***la. Krivo si ti prošao kroz prošli život, pa si sada samo za higijenski odstrel, da prosto sprečimo dalje razmnožavanje ovakvih ameba. Sram te bilo”, napisala je vidno izrevoltirana pevačica.

Milica Todorović
foto: instagramscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.