OPROSTI MU BOŽE, NE ZNA ŠTA RADI: Nakon SRAMNE izjave o SILOVANJU, Nixa Zizu uputio jezive PRETNJE devojkama!
Foto: Printscreen/youtube

au

OPROSTI MU BOŽE, NE ZNA ŠTA RADI: Nakon SRAMNE izjave o SILOVANJU, Nixa Zizu uputio jezive PRETNJE devojkama!

Naime, on je pred voditeljkama Milicom Vukliš i Jovanom Andrejić rekao da su žene krive ako su doživele seksualno zlostavljanje

Objavljeno:

Jutjuber i trener Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, zgranuo je javnost kada je u emisiji na "Hajp" televiziji izgovorio skandalozne izjave na temu seksualnog nasilja i zlostavljanja.

Naime, on je pred voditeljkama Milicom Vukliš i Jovanom Andrejić rekao da su žene krive ako su doživele seksualno zlostavljanje.

Marija Radović, influenserka, na svom Instagramu je prokomentarisala skandalozne reči Jovanovića, nakon čega je od njega dobila spornu glasovnu poruku.

- Nakon što sam podelila moje mišljenje o spornom razgovoru dobila sam krajnje neprijatnu poruku od tog momka, koja je zaista bila nepotrebna jer svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje. Svoju platformu koristim za širenje pozitive i dobre energije i samo sam želela da podelim svoje mišljenje o svemu tome. Mogu da pustim i glasovnu poruku koju sam dobila od njega - rekla je ova devojka prilikom uključenja u jutarnji program TV Prva.

Nixa Zizu
foto: instagramscreen

Potom je pustila glasovnu poruku koju je dobila od Nikole Jovanovića.

U poruci je pita: "Šta je ovo, koja si ti? Jesi li ti bolesna ili samo šuntava? Ili ulaziš tamo u kola nekima, a?".

- Ja njemu ništa loše nisam napisala. Samo sam na društvenim mrežama napisala šta mislim i dobila sam ovu poruku. Završilo se na toj jednoj poruci, jer ja nisam želela da se dopisujem posle sa njim. Ali, znam iz pouzdanih izvora da nisam jedina kojoj je slao glasovne poruke, čak je devojkama pretio da će ih ošišati na ćelavo, kako će ih izlomiti i ostalo - rekla je Marija.

Potom je situaciju prokomentarisala voditeljka Jovana Andrejić, koja je zajedno sa koleginicom Milicom napustila studio zbog izjava Jovanovića.

- Mislim da ne postoji "ne" i "neee", kako on kaže. Mi smo napustile studio, ali nije trebalo, jer smo domaćini. Ali, to smo uradile jer smo pokušavale da se izborimo sa njim. Svoju koleginicu sam podržala i kao koleginicu i kao ženu - istakla je Jovana.

- Vrlo je svesno došao, to je lajv program, mi ne možemo znati kako će teći tok razgovora. Niksa Zizu je do tada bio član naše kuće, više nije, iz jasnog razloga - dodala je voditeljka Jovana.

PR televizije Hajp, Marina Kotevski, istakla je da nisu istinite priče da su voditeljke zbog postupka dobile otkaz, već da će biti i nagrađene zbog toga što su učinile.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.