ZA GLUMCA ČINI SE PRAVILA NE VAŽE! Mima na premijere predstave naišao na osuđivanje ljudi: "KAKO GA NIJE SRAMOTA"!
Foto: Emilija Jovanović

prkosi!

ZA GLUMCA ČINI SE PRAVILA NE VAŽE! Mima na premijere predstave naišao na osuđivanje ljudi: "KAKO GA NIJE SRAMOTA"!

Ne nosi masku

Objavljeno:

Glumac Milutin Mima Karadžić je odlučio da prkosi pravilima Kriznog štaba, te da se ogluši na njihove svakodnevne apele da nose zaštitne maske i tako sačuvaju sebe i druge od koronavirusa.

Paparaco jednog portala ga je nedavno uslikao na premijeri jedne predstave na koju je došao vidno raspoložen, ali bez maske na licu. Pojedini su se uplašili i odlučili su da se udalje od njega za svaki slučaj, ali ga nisu štedeli negativnih komentara.

Mima Karadžić
foto: Dragana Udovičić

- Ne mogu da verujem kakvo bahato ponašanje. Da li je moguće da ovaj čovek ne poštuje instituciju kao što je pozorište. Kako ga nije sramota, vidi da svi nose maske, a on je našao da se pravi pametan - bili su samo neki od komentara ljudi, koji su se zatekli u istoj prostoriji sa Mimom.

Izgleda da glumac ne prati epidemiološku situaciju i brojke koje se pojavljuju iz dana u dan i svesno ulazi u rizik da nekoga zarazi, ili da njega neko zarazi.

- Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je – izjavio je nedavno Mima.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.