POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE! U DUBAIJU ŽIVI ŽIVOT KRALJICE: Ima troje dece i druži se sa svetskim facama!
Foto: Printscreen Youtube

zaboravljena!

POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE! U DUBAIJU ŽIVI ŽIVOT KRALJICE: Ima troje dece i druži se sa svetskim facama!

Istakla se lepotom i šarmom!

Objavljeno:

Ana Šargić se lepotom i šarmom i te kako istakla na izboru za najlepšu ženu sveta pre 19 godina, kada je ušla u top 15 kao poslednja misica SR Jugoslavije.

Izbor je tada bio održan u Ujedinjenom Kraljevstvu, a isti joj je otvorio mnoga vrata u modelingu.

- Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta u Londonu. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala - rekla je Ana jednom prilikom.

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom, sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Na njenom Instagram profilu može se videti da vodi veoma aktivan društveni život, dok s vremena na vreme dođe u Beograd, čemu se uvek jako raduje.

- Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu - kazala je ona pre nego što je rodila sina.

Ana radi u jednoj od arapskih kompanija, dok detalje novog posla nikad nije iznosila u javnost. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru, pa i danas izgleda sjajno.

Ana se druži sa svetskim facama, a često ume da objavi fotografiju sa nekim od njih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.