TUGA DO NEBA! OD ČUVENOG TOZOVCA SE OPROSTIO I DIREKTOR GRANDA: Nije otišao samo on, već i deo naših života!
Saša Popović, Foto: Prva tv printscreen

bol!

TUGA DO NEBA! OD ČUVENOG TOZOVCA SE OPROSTIO I DIREKTOR GRANDA: Nije otišao samo on, već i deo naših života!

Direktor "Granda" uputio emotivnu poruku povodom smrti pevačke legende!

Objavljeno:

Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je u utorak, 6. aprila, od posledica korona virusa u 85. godini.

Tozovac je 5. marta, tokom dana, primljen u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća.

Predrag Živković Tozovac
foto: youtubescreen

Pevač je bio priključen na kiseonik, a kada je primljen u bolnicu bio je u teškom stanju, ali stabilno. Međutim, Tozvac nažalost nije uspeo da pobedi koronavirus.

Brojne kolege i prijatelji pokojnog pevača se opraštaju od legende, a među njima je i direktor "Granda" Saša Popović.

- Danas kada sam čuo ovu tužnu vest, shvatio sam da nam nije otišao samo dragi Tozovac, već je otišao i jedan veliki deo života svih nas. Otišlo je jedno divno vreme u kome nam je Toza svojim postojanjem i muzikom činio život lepšim. Voleo sam da radim i sarađujem sa njim, obožavao sam ga kao čoveka, njegov duh i vedrinu. Tozovac je bio prvi voditelj u "Grand" produkciji, zajedno sa Draganom Katić i Čobijem vodio je emisiju "Zvezdano nebo" , koja je kasnije promenila ime u "Grand parada" . Pesme koje nam je ostavio nadživeće i sve nas, jer je reč o vanvremenskim hitovima, o muzici koja nikada neće prestati da se sluša. Saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima nama koji smo ga voleli i poštovali - istakao je Popović.

Saša Popović
foto: youtubescreen

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.