MISLILA JE DA SE IZVUKAO, MIMA MU JE REKLA DA ĆE IZAĆI IZ BOLNICE: Merima Njegomir otkrila NEPOZNATE DETALJE
Foto: youtubescreen

POTRESNO

MISLILA JE DA SE IZVUKAO, MIMA MU JE REKLA DA ĆE IZAĆI IZ BOLNICE: Merima Njegomir otkrila NEPOZNATE DETALJE

Pevačica se jako potresla.

Objavljeno:

Merima Njegomir teško je podnela vest da je Predrag Živković Tozovac izgubio bitku sa korona virusom.

Kaže, mislila je da se izvukao.

- Čula sam se sa njim u četvrtak, zvao me je, jako smo bliski bili. Rekao je, dosadilo mi je, ne mogu da gledam u jednu tačku, neće da me puste. Ne znam da li ću izaći. Želeo je kući da dođe, verovatno je osetio da ne može, suviše je to za njega bilo. Rekao mi je da mu je Mima rekla da će izaći iz bolnice... - počela je Merima.

Merima Njegomir
foto: Printscreen Youtube

- Čisto je govorio, mislila sam da se izvukao. Kad je on otišao u bolnicu ja sam bila već isto zbog korone već danima i nismo se videli. On je moj venčani kum, kao brat i je, tolike godine mi je bio savetnik. Juče sam zvala Mimu, nismo uspele da se čujemo - nastavila je pevačica.

- Mnogo sam tužna, kao da mi je najrođeniji, on to i jeste bio. On mi nije bio samo kolega, već prijatelj i neko ko je stajao iza mene celu karijeru. Nemam reči da vam kažem koliko mi je teško - rekla je pevačica za Blic.

Podsetimo, legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je u utorak, 6. aprila, od posledica korona virusa, u 86. godini.

Tozovac je 5. marta, tokom dana, primljen u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim korona virusom i upalom pluća.

Pevač je bio priključen na kiseonik, a kada je primljen u bolnicu bio je u teškom stanju, ali stabilno. Međutim, Tozvac nažalost nije uspeo da pobedi korona virus.

Predrag Živković Tozovac
foto: youtubescreen

Tozovac je rođen je u Kraljevu 1936. godine, od oca Svetozara Toze Živković,a po kojem je i dobio nadimak, i majke Budimke. Oktobra 2012. dobio je diplomu zaslužnog građanina grada Kraljeva.

Mnogi ga smatraju najvećim gospodinom srpske narodne muzike, a njegove pesme nisu izbledele sa godinama pa su tako i dan danas neizbežan repertorar na svim proslavama i veseljima, poput "Ti si me čakala", "Oči jedne žene", "Jesen u mom sokaku", "Leno, Leno Magdaleno" i drugih...

Slavni pevač se početkom 2021. godine venčao se sa svojom životnom saputnicom Emilijom Mimom i to nakon 40 godina ljubavi i zajedničkog života.

(Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.