LJUBA PERUĆICA U PORODICI IMA PROROKA: Brat poznatog muzičara GLEDA U ZVEZDE, otkrio sudbinu PEVAČU!
Foto: Privatna arhiva

AUUUU!

LJUBA PERUĆICA U PORODICI IMA PROROKA: Brat poznatog muzičara GLEDA U ZVEZDE, otkrio sudbinu PEVAČU!

Prvi put otkriva šta misli o drugom zanimanju svog brata.

Objavljeno:

Brat folk pevača Ljube Perućice Vojislav Perućica pored toga što je profesor klavira u muzičkoj školi, on je i astrolog.

Pitali smo Ljubu da li ga je iznenadilo to što mu brat gleda u zvezde i što previđa sudbine svojim klijentima.

– Oduvek su ga interesovale zvezde. Sećam se da je uvek imao neke knjige vezane za nebo i ono što je iznad nas, tako da me uopšte nije iznenadio kada je upisao školu astrologije. Najlepše je kada u životu imaš priliku da radiš stvari koje voliš, a on astrologiju obožava.

A da li je tebi nekada gledao u zvezde i da li ti je nešto pogodio?

– Gledao je naravno moju natalnu kartu mnogo puta, pogodio mi je da ću uspesno završiti takmičenje za "Zvezde Granda", da ću doći do samog finala. Kontaktirali smo i Vojislava i prvo smo ga pitali kako je spojio klavir i astrologiju.

– Zvezde i pogled ka nebu sam imao još pre nego što je muzika zaživela u mom srcu, jer sam ja počeo da sviram klavir sa 12 godina. Nakon što sam odustao od doktorata u muzici, Kepler Institut za astrološka istraživanja u Beogradu mi je bio izbor da se edukujem u totalno drugom pravcu i tako dobijem još jednu diplomu i faktički zanimanje. Učeći o astrologiji sam puno naučio o sebi i drugima. Danas gotovo ravnopravno volim i razvijam i jedno i drugo, jer uživam u radu sa učenicima i sviranju manjih koncerata, koliko i uživam u radu sa astro klijentima - rekao je Vojislav Perućica za naš portal.

Pošto je radio natalnu kartu svom bratu i mnogo toga je pogodio, nas je zanimalo da li je osetio da mu brat veruje dok mu on predviđa sudbinu.

– Ne mogu reći da sam mu pogodio sve, to bi bilo suviše pretenciozno. Ali on sigurno zna da mu ja više nego bilo ko drugi želim dobro i da ću uvek iskreno reći onako kako to vidim i doživljavam u njegovom horoskopu, s tim u vezi, mislim da mi veruje - iskreno je odgovorio Ljubin brat.

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.