OTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI DOMAĆE ESTRADE: Pesma velike BALKANSKE ZVEZDE joj je uništila KARIJERU!
Foto: Printscreen

AUUUU!

OTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI DOMAĆE ESTRADE: Pesma velike BALKANSKE ZVEZDE joj je uništila KARIJERU!

Sve se preokrenulo 2000. godine kada je Doris objavila svoj povratnički album "Lice".

Objavljeno:

Vlasnica jednog od najmoćnijih vokala u Hrvatskoj Doris Dragović bila je izuzetno cenjena, uspešna i poštovana u svojoj zemlji. Njena pesma "Marija Magdalena" bila je svojevremeno najveći hit na svim radio stanicama kako u Hrvatskoj, tako i u regionu, a Splićanka je bila njihova omiljena zvezda.

Ipak, sve se preokrenulo 2000. godine kada je Doris objavila svoj povratnički album "Lice". Iako su ovu naslovnu numeru potpisivali Tonči i Vjekoslava Huljić, ispostavilo se da je ova pesma zapravo plagijat singla "Drugarice" koji je, samo godinu dana ranije, snimila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa grupom Luna.

Zabava, Estrada, Pevačica, Doris Dragović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen

Hrvati nisu mogli da joj oproste što je pevala pesmu udovice Željka Ražnatovića Arkana, a precrtali su je i navijači "Hajduka", čija je bila ikona, te joj je nakon toga kraj bio zagarantovan.

Doris je doživela potpuni krah karijere kada je prodala znatno manji broj karata od planiranog za koncerte u Beogradu i Novom Sadu. Ranije se spekulisalo i da je Dragovićka bila Arkanova ljubavnica, ali ni Ceca ni Doris nikada ovo nisu želele da komentarišu.

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.