VEST ODJEKNULA KAO GROM: Ceca Ražnatović radi pesmu Vanji Knežević, poznati DETALJI!
Foto: Printscreen

OPA

VEST ODJEKNULA KAO GROM: Ceca Ražnatović radi pesmu Vanji Knežević, poznati DETALJI!

Inače, Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala

Objavljeno:

Vanja Knežević, takmičarka koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti zbog diskvalifikacije iz "Zvezda Granda", zbog Jelene Karleuše, snima prvi singl, a u pomoć joj je pritekla ni manje ni više nego Svetlana Ceca Ražnatović, saznaje Kurir.

Kako su ispričali izvori bliski mladoj pevačici, prijatelj njene porodice iz Banjaluke pre dve nedelje je navodno stupio u kontakt sa folk divom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savete, preporuku ili na neki drugi način. Ceca je navodno obećala da će dati sve od sebe i vrlo brzo je to i realizovala. Pozvala je svoje saradnike i pitala ih da li bi neko uradio pesmu za Vanju, što su oni oberučke prihvatili. Tako je Kneževićeva za samo nekoliko nedelja, od izbačene takmičarke na korak od toga da postane zvezda! Pesma za nju je navodno već spremna i oni koji su je čuli u studiju kažu nam da je velika verovatnoća da će biti pravi hit.

Ceca
foto: Printscreen

Inače, Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala.

Podsetimo, Kneževićeva je u žižu javnosti dospela sredinom marta kada je emitovana epizoda "Zvezda Granda" u kojoj se rasplakala zbog komentara Jelene Karleuše, jedne od članica žirija pomenutog takmičenja.

Tad su gledaoci burno reagovala i iskazali podršku Vanju kroz objave na društvenih mrežama, što je ona podelila na svojim profilima. To je zasmetalo Karleuši koja je zatražila da mlada Banjalučanka bude izbačena iz takmičenja, što je Saša Popović i učinio. Kolika se bura digla zbog cele situacije pokazuje i to što je prvi čovek Granda morao da se pojavi u jutarnjeg programu da razjasni šta se sve dogodilo i zbog čega je morao da povuče drastične poteze.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.