PRE ARKANA CECA JE IMALA VELIKU LJUBAV: Bio je to muškarac njenih snova, danas izgleda OVAKO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

niko nije znao

PRE ARKANA CECA JE IMALA VELIKU LJUBAV: Bio je to muškarac njenih snova, danas izgleda OVAKO! (FOTO)

Prvi pevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić

Objavljeno:

Svi dobro znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović bila udata za komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, na koga je izvršen atentat 2000. godine, a rodila mu je sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Ipak, krajem osamdesetih Ceca nije bila sama. Prvi pevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvetila njen čuveni hit “Pusite me da ga vidim”.

Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene Zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.

Pominjalo se čak i to da su se verili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990., kada je Vladan otišao u vojsku.

Ceca Veličković i njen prvi poznati dečko, fudbaler Vladan Lukić ☺

Posted by Svetlana CECA Ražnatovic on Понедељак, 01. мај 2017.

Vladanova ćerka Sara udala se pre nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapevala upravo Ceca, a ovim povodom pevačica se osvrnula na vezu sa Lukićem.

“Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je željela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi “, prokomentarisala je Ceca.

Lukić je za vreme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.

On je jedni srpski sportista koji se na vrhuncu svoje karijere 1999. vratio u Srbiju tokom NATO bombardovanja i odmah se stavio na raspolaganje vojsi i bio raspoređen na položaj.

Vladan je bivši predsednik Crvene zvezde, a njegovo ime skoro se našlo i među kandidatima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.