TURSKU GLUMICU SU SRBI OBOŽAVALI, a sada je rešila da stavi TAČKU NA NAGAĐANJA: Sve je OTKRILA!
Foto: Printscreen:Instagram

hit

TURSKU GLUMICU SU SRBI OBOŽAVALI, a sada je rešila da stavi TAČKU NA NAGAĐANJA: Sve je OTKRILA!

Srećne vesti glumica je saznala tik na početku snimanja novog televizijskog projekta.

Objavljeno:

Turska glumica Berguzar Korel, koju je domaća serija zavolela kao Šeherezadu u seriji "Hiljadu i jedna noć" sa svojim suprugom glumcem Halitom Ergenčom čeka treće dete. Iako se u medijima u poslednje vreme šuškalo da im je brak u krizi, ova prelepa vest, konačno je stavila tačku na negativna nagađanja.

Srećne vesti glumica je saznala tik na početku snimanja novog televizijskog projekta, koji je otkazala, kako bi mogla posvećeno da vodi računa o sebi i održava trudnoću.

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste - napisala je ona, pa dodala.

- Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.