PRE 12 GODINA JE ODUŠEVILA CEO SVET: Danas ima 60 godina i izgleda BOLJE NEGO IKAD (FOTO)
Foto: Printscreen/jutjub/amerikaimatalenat

hit

PRE 12 GODINA JE ODUŠEVILA CEO SVET: Danas ima 60 godina i izgleda BOLJE NEGO IKAD (FOTO)

Suzan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad.

Objavljeno:

Suzan Bojl ovih je dana proslavila 60. rođendan.

Škotska pevačica stekla je veliku slavu nakon što je pred milionima gledaoca šou-a 'Britain's Got Talent' otpevala pesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 miliona pregleda na YouTube-u.

Suzan Bojl
foto: Printscreen

Bilo je to 2009. godine, a u proteklih 12 godina njen se život promenio iz korena. Iako je napravila karijeru kroz koju je zaradila više od 22 miliona funti, nastavila je živeti skromnim životom. Dokaz da je i dalje skromna jest da se ne želi iseliti iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu, iako se može odmah preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita koji još uvek nije položila.

Suzan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad. Prošle godine priznala je da je dobila mnoge ljubavne i bračne ponude. Uprkos svemu tome, ona je i dalje sama, a za jedan časopis je otkrila kako je prošlo više od šest godina otkad je bila na poslednjem sastanku sa muškarcem.

- Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lepo što me to pitate. Imala sam spoj u Americi prie šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela lekara sa kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag, ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi sa tolikom odgovornošću - otkrila je tada pevačica za medije.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.