NOVA URAGANKA!? KSENIJINA SESTRA UBIJA KAKO PEVA: U porodici Knežević rastu SUVI TALENTI!
Ksenija Knežević, Foto: Printscreen

niste znali!

NOVA URAGANKA!? KSENIJINA SESTRA UBIJA KAKO PEVA: U porodici Knežević rastu SUVI TALENTI!

Porodica Knežević ima još talenata, koji bi mogli da krenu u pohod na estradu.

Objavljeno:

Ksenija Knežević jedna je od tri članice benda “Hurricane” koja je privukla veliku pažnju javnosti, kako glasom, tako i svojim stasom.

Njen poznati otac Nenad Knežević Knez otrio je da bi i njegova mlađa ćerka, koju od milošte nazivaju Bibica, mogla da krene njihovim stopama.

S obzirom na to da je njegova ćerka Ksenija trenutno jedna od napopularnijih pevačica na našim prostorima, interesovalo nas je da li se sada on “grebe” o njenu slavu.

Neon on my naked skin, passing silhouettes of strange illuminated mannequins Shall I stay here at the zoo or should I go and change my point of view

Objavljuje Andrea Knezevic u Petak, 11. listopada 2019.

“Ja se grebem”, rekao je Knez uz osmeh, “Volim da se grebem. Šalim se, naravno. Nije više ona Knezova ćerka, sada sam ja Ksenijin tata. Ali, ima li šta lepše od toga. Izuzetno sam ponosan na to.

Pevač je spomenuo i svoju mlađu ćerku, pa otkrio da bi i ona mogla da krene njihovim stopama.

“To je naša Bubica, mi je svi zovemo tako. Uopšte nije isključeno da i ona nastavi našim stopama. Izuzetno je muzikalna. Trenutno sluša neku muziku, koja nije baš komercijalna, ali joj je muzički izraz jako interesantan. Vrlo je moguće da ćete i nju čuti u nekom narednom periodu”, najavio je Nenad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.