RIJALITI JE NJEGOVA RUŽNA PROŠLOST! ĐUS SE ZAPOSLIO I PRIMA MESEČNU PLATU: Korona NIKOGA nije poštedela!
Ivan Ivanović Đus, Foto: Dragana Udovičić

opa!

RIJALITI JE NJEGOVA RUŽNA PROŠLOST! ĐUS SE ZAPOSLIO I PRIMA MESEČNU PLATU: Korona NIKOGA nije poštedela!

Promenio zanimanje i zaposlio se!

Objavljeno:

Reper Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus, svojevremeno je učestvovao u nekoliko rijaliti programa. Međutim, iako je godinu dana bez nastupa, on nije poželeo da se vrati u sličan televizijski format i zahvalan je produkciji što ga nije zvala. Kako se Đus pohvalio u razgovoru, on se pre četiri meseca zaposlio na jednoj televiziji i dobio je svoju emisiju, pa sada radi kao voditelj.

zabava, estrada, Ivan Ivanović Đus
foto: Printscreen

“U celom ovom bedaku dobio sam poziv da radim jednu emisiju i odmah sam pristao. Već četiri meseca primam platu na mesečnom nivou i super mi je. Lepo mi ide (smeh). Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost (smeh). Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu”, kaže Đus, te ističe da je promenio i stil života, te suzio krug prijatelja.

“Dosta sam promenio razmišljanje i mišljenje o svemu. Čak sam suzio i krug prijatelja i viđam se s ljudima koji mi prijaju.”

Đus
foto: Printscreen

Đus ističe da od početka situacije sa koronavirusom izbegava da boravi u Beogradu i da dosta vremena provodi sa porodicom u selu.

“Stalno sam na selu. Kad imam obaveza, onda budem u gradu radnim danima, pa vikendom odem i opustim se. Ali, sve više idem ka nekom mirnijem životu i to mi prija”, istakao je Đus.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.