LJUBAV KAO IZ FILMA! UPOZNALI SU SE DOK SU JOŠ BILI STUDENTI, U BRAKU SU SKORO 40 GODINA: Otkrili recept za uspeh!
Lazar i Danica Ristovski, Foto: Printscreen

divno!

LJUBAV KAO IZ FILMA! UPOZNALI SU SE DOK SU JOŠ BILI STUDENTI, U BRAKU SU SKORO 40 GODINA: Otkrili recept za uspeh!

Svakog dana odnos je bio sve čvršći, satkan od puno ljubavi i poštovanja. Iz tog odnosa rodila su se njihova najveća blaga, sinovi Petar i Jovan

Objavljeno:

Oni su primer filmske ljubavi još iz studentskih dana. Brak popularnih glumaca Danice i Lazara Ristovskog dug je preko 40 godina, a kako kažu, za njega je potrebno puno poštovanja i mudrosti.

Kada su se ugledali prvi put pre više od četiri decenije, Danica i Lazar Ristovski su znali da su suđeni jedno drugome. Od tog trenutka pa do danas njihova ljubavna priča se nije ugasila. Svakog dana odnos je bio sve čvršći, satkan od puno ljubavi i poštovanja. Iz tog odnosa rodila su se njihova najveća blaga, sinovi Petar i Jovan. Glumica je ranije priznala, kada je na prvoj godini FDU-a srela budućeg supruga Lazara, odmah se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Kroz smeh se prisetila tih momenata, a onda istakla da nijedan brak nije isti.

Ristovski
foto: Printscreen

- Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav - istakala je tada Danica Ristovski.

Danica je u jednom intervjuu objasnila i da dama nikada ne sme da izgubi dostojanstvo, ali da mora da bude mudra da bi prepoznala kad joj i tišina donosi korist.

- Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo - govorila je. Zanimljivo je da su se njih dvoje na početku braka dogovorili da on sme da igra ljubavne scene, a ona ne sme.

Ristovski
foto: Printscreen

I njen suprug je mišljenja da emocije s godinama jače postaju, ali racionalnije, te sa mnogo više razumevanja.

- Sada sam tolerantniji. Praštam mnoge stvari koje ranije nisam. Imam razumevanja za mnoge stvari za koje ranije nisam imao. Sve u svemu, pokušavam da uživam u svetu koji nam je neko ostavio na upravljanje. Život je dar i prema njemu se treba tako i ponašati. Život treba lagano raspakivati - govorio je Lazar.

Na pitanje kako traju toliko dugo, Lazar je ranije kazao:

– Trajemo još uvek. Toliko smo stalno radili da se nismo obazirali na vreme koje protiče. Ja sam vaspitan u jednoj patrijarhalnoj porodici, koja poštuje tradicionalne vrednosti. Poštenje, odanost, viteštvo, rad i red. Moji sinovi su džentlmeni. Možda to kod žena danas nije popularno, ali mi ne jurimo popularnost, već kvalitet (smeh).

Ristovski
foto: Printscreen

Porodica Ristovski je krajem septembra ove godine postala brojnija za jednog člana, malenog Bogdana. Mlađi sin Lazara i Danice, Jovan, dobio je prvog sina sa suprugom Ljiljanom, a ponosni baka i deka nisu krili sreću zbog nove životne uloge.

- Svakako da postoji promena kad postanete deda prvi put u životu. To je nekako moje poslednje sazrevanje u životu - poručio je tada Lazar Ristovski.

Inače, kada smo Danicu ranije pitali da li je kontrolisala sinove Petra i Jovana, odgovorila je:

- Pa, naravno. Nije to bila kontrola, već predostrožnost, velika pažnja i trud da se uvek kaže istina.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.