KARLEUŠINE ĆERKE ZBOG JEDNOG POTEZA POSTALE PRAVI HIT NA INTERNETU: Dok je Jelena šopingovala, one joj iza leđa...
Foto: Instagram

hit!

KARLEUŠINE ĆERKE ZBOG JEDNOG POTEZA POSTALE PRAVI HIT NA INTERNETU: Dok je Jelena šopingovala, one joj iza leđa...

Svi se smejali zbog njih dve!

Objavljeno: 15:50h

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) sa ćerkama Atinom (12) i Nikom Tošić (11), bila je u šopingu, a dok mama pazari krpice, svi komentarišu rekciju i izraz lica njenih naslednica koji je apsolutni hit.

Karleuša je sa ćerkama na odmoru u Dubaiju, a putovanje je iskoristila i da se počasti garderobom, pa je sa Atinom i Nikom otišla u šoping. Međutim, iako se kaže da "ispod kruške ne pada jabuka", Jelenine ćerke na tu izreku stavljaju znak pitanja, bar za sada.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Jelena je bila u ravnim sandalama i beloj haljini ispod koje nije imala brus, kako bi joj bilo prijatnije dok traga za pravim komadom odeće, a za to vreme Atina i Nika mamu su čekale udobno se smestiviši u fotelji sa zaštitnom maskom na licu.

Karleuša ih je tom prilikom snimila, a kako izgleda, devojčicama malo bilo dosadno, a Nikin izraz lica govori više nego nečijih 1.000 reči: "Dosadno mi je!", pa im je Jelena videvši situaciju saopštila da uskoro završava sa šopingom.

- Devojke, dosadno? Evo još malo i završava mama - rekla je Karleuša Atini i Niki koje snimala, a njihov izraz lica apsolutni je hit na društevenim mrežama, pa su odmah počeli komentari: "Ja, kad mi kažu da nema čokolade", "Ja u gostima kod rodbine koju nisam video 10 godina", "Ja, kad me neko smara"...

1 / 5 Foto: Instagram

Inače, Atina i Nika su veoma popularne na društvenim mrežama i privlače pažnju svojim stajlinzima, Jelenina starija naslednica reklamira brojne modne kuće koje se bave garderobom za devojčice i tinejdžerke, ali ipak Atini i Niki još uvek nije zabavan šoping kao tinejdžerske zanimacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.