OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ POVODOM 5 GODINA OD UBISTVA PEVAČICE: Otkrio je u kakvom je stanju na današnji dan!
Jelena Marjanović, Foto: Printscreen / Facebook

misterija

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ POVODOM 5 GODINA OD UBISTVA PEVAČICE: Otkrio je u kakvom je stanju na današnji dan!

Oglasio se Zoran

Objavljeno: 21:46h

Misterija oko brutalno ubijene pevačice još uvek nije rešena. Mnogo se nagađalo i pisalo. Sutra se navršava pet godina od brutalnog ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović

Jelena Marjanović
foto: Privatna arhiva/ Kurir

Zoran Marjanović je otkrio da je pod velikim stresom i da se vratio svom starom poslu.

– U velikoj sam gužvi. Snimam prateće vokale u jednom studiju. Pod stresom sam, isprekidano spavam – kaže Marjanović.

Uticajni ljudi sa estrade

Advokat Marko Nicović, član svetskog Borda direktora policija i nekadašnji načelnik beogradske policije, ostaje pri svojim stavovima da je Jelenu "ubio sponzor koji ju je lansirao na estradu", a da je motiv koristoljublje. – Taj čovek je i organizovao njeno ubistvo, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansirao ga je jer je bila njegova zlatna koka.

Zoran Marjanović
foto: Emilija Jovanović

Zbog toga, naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović i navodi da policija treba da nastavi istragu.

On ističe da Jelenin suprug Zoran Marjanović (42) i njegova porodica nisu imali interesa da je ubiju jer im je donosila novac u kuću. Nekadašnji viši inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji Nicović dodaje da Marjanović ćuti o svemu jer mu tako odgovara. – Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema. Zoran veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi – kategoričan je bivši prvi čovek beogradske policije.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.