TRANSFORMACIJA! KRISTINA JE SMRŠALA 70 KILOGRAMA, OD TAD UDVARAČI NE PRESTAJU DA ŠALJU PORUKE: Zvezda Granda SIJA!
Krstinja Todorović, Foto: Printscreen

ČESTITKE!

TRANSFORMACIJA! KRISTINA JE SMRŠALA 70 KILOGRAMA, OD TAD UDVARAČI NE PRESTAJU DA ŠALJU PORUKE: Zvezda Granda SIJA!

Postala je senzacija na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Takmičarka iz ovogodišnje sezone "Zvezde Granda" , Krstinja Todorović, dolazi iz Crne Gore. Veliku pažnju javnosti je zadobila od kad je drastično smršala i time opravdano podigla svoje samopouzdanje.

Nakon operacije želuca izgubila je čak 70 kilograma. Redovno svoje pratioce obraduje atraktivnim fotografijama na društvenoj mreži Instagram. Poruke udvarača joj neprestano stižu.

Krstinja po prvi put ima toliko udvarača koje može da bira u svakom smislu.

“Sad si bomba. Nemoj više da mršaviš, idealna si”, samo su jedni od pozitivnih komentara.

Međutim, ona je ipak ostala dosledna svog starog imidža pa se svima kulturno zahvali na komplimentima i ne zalazi u dublje razgovore s muškarcima.

Podsetimo, Krstinja je prilikom prvog pojavljivanja na sceni imala 142 kilograma, međutim isključivo svojom voljom i disciplinom ona je uspela da svoju liniju dovede do perfekcije.

“Nakon godinu dana imam 70 kilograma manje. Moj meni je individualan i zavisi od toga šta mi u tom momentu prija da jedem. Ono što nikako nije preporučljivo jesu slatkiši i alkohol. Nakon godinu dana mogu samo da kažem da sam prezadovoljna postignutim rezultatom i da sada više ne žalim što ne mogu da jedem. Količina koju ja sada pojedem broji se u dva, tri zalogaja, a nekad ni toliko. Desi mi se ponekad da izgubim snagu, ali to je sve normalno. Najgore je prošlo i sada sam srećna”. ispričala je Krstinja nedavno.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.