NAKON SASLUŠANJA ANE SEVIĆ USLEDIO PREOKRET: Tvrdila da je Darko Lazić KRIV, sad ne može da ga NAĐE
Foto: Damir Dervišagić

šok

NAKON SASLUŠANJA ANE SEVIĆ USLEDIO PREOKRET: Tvrdila da je Darko Lazić KRIV, sad ne može da ga NAĐE

Pre neki dan sam dobila poziv iz policije da mi kažu da su pronašli auto koji se vodi na moje ime

Objavljeno:

Ana Sević (35) priznaje da je saslušana povodom lažnih tablica na kolima koja su nekada pripadala njoj, ali ističe da ona više nema ništa s tim, pošto je dala izjavu.

Reč je o automobilu "mercedes CLK" koji je Darko kupio Ani, a za koji je policija prošle godine proverom ustanovila da tablice na njemu ne pripadaju tom vozilu, već "jugu".

- To je auto koji mi je Darko poklonio pre osam godina kada smo bili u braku. Nije mi se dopao zato što nije imao petoro vrata i nije bio prikladan za dete. Ja sam njemu vratila kola i on je prodao drugu od koga je i uzeo. Faktički ga je vratio. Taj dečko nije vratio novac za taj auto - objašnjava Ana.

Darko Lazić
foto: Promo

- Pre neki dan sam dobila poziv iz policije da mi kažu da su pronašli auto koji se vodi na moje ime, a na koji su stavljene lažne tablice. Poenta je da auto nikada nije preveden sa mog na ime tog momka koji je auto uzeo. To je bilo nešto sto je Darko trebao da reši, a nije. Ja sam dala izjavu i više ništa nemam sa tim slučajem. Iz policije su mi rekli kako ne mogu da dođu do Darka, a njegov brat kaže da ne zna gde je i da danima ne dolazi kući - rekla je Sevićeva za Republiku.

Inače, o ovom slučaju navodno je obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.