NI NALIK LUNI! ĆERKE ĐOLETA ĐOGANIJA SU BILE PEVAČICE, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Jedna završila težak fakultet!
Foto: Espreso.co.rs

otkriveno!

NI NALIK LUNI! ĆERKE ĐOLETA ĐOGANIJA SU BILE PEVAČICE, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Jedna završila težak fakultet!

Jedna se takmičila u X Faktoru!

Objavljeno: 15:31h

Đole Đogani ima četvoro dece koje je dobio iz dva braka. Iz braka sa Slađanom Delibašić ima dve ćerke koje se zovu Silvia i Marinela, a sada je u braku sa Vesnom Đogani i imaju kćerku Lauru i sina Adriana.

Slađa Delibašić, Đole Đogani
foto: Nemanja Pančić

Đoletova prva ćerka Silvia je pokušala da krene njegovim stopama i ušla je u muzičke vode, pa je čak snimila i nekoliko pesama, ali se onda povukla sa estrade.

Udala se i dobila ćerku kojoj se u potpunosti posvetila, a sada je zaposlena u svojoj struci i radi kao vaspitačica u jednom privatnom vrtiću koji je otvorila njena majka Slađa.

Druga ćerka koju je Đole dobio u braku sa Slađom, Marinela je takođe krenula u muzičke vode pa je tako nastupala i u "X faktoru" kao takmičarka, ali se nakon toga i ona povukla sa estrade i iz medija. Marinela je upisala fakultet za fizičku kulturu i menadžment i diplomirala i našla je posao u svojoj struci.

S druge strane, Luna je postala poznata široj javnosti kao učesnica rijalitija koja je bila sklona skandalima, te su mnogi komentarisali da "Luna ne može ni da joj priđe".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.