"KAD SI BAKA, NIŠTA VIŠE NE MORAŠ!" GLUMICA NADA BLAM O AKTUELNIM TEMAMA: Plaši se korone, pomenula VAKCINACIJU!
Nada Blam, Foto: Printscreen

ispričala!

"KAD SI BAKA, NIŠTA VIŠE NE MORAŠ!" GLUMICA NADA BLAM O AKTUELNIM TEMAMA: Plaši se korone, pomenula VAKCINACIJU!

Glumica je uporedila život nekad i sad!

Objavljeno: 18:38h

Glumica Nada Blam progovorila je o novonastaloj situaciji zbog pandemije korona virusa. Ipak, ona smatra da je ranije bilo i teže nego sad, a otkrila je i kako se snalazi u ulozi bake.

- Da, ja sam se vakcinisala, ali naravno da ima straha, mislim da normalan čovek treba da se boji zarazne bolesti - priča Blamova.

Nada Blam
foto: Dragan Kadić

- To je bivalo već u istoriji, nije to prvi put, bivalo je po 2-3 godine da se zatvara pozorište, ali pozorište ne može da umre, mi to znamo. Ovo je samo jedan trenutak koji će trajati godinu-dve ne znamo koliko, ali ako bude trajalo i više, nema bojazni za pozorište - priča Nada.

Dok jedni kažu da su poslednje godine najteže za glumce, drugi kažu da je ranije bilo mnogo teže, a kada je glumici Nadi Blam bilo najteže, otkrila je sada.

- To su devedesete, godine sankcija, ovo je sad malo neobičnije, strašno je kad ne možeš nikoga da zagrliš i poljubiš. Nisam ni znala koliko se pozdravljam sa ljudima, i koliko sam bliska sa ljudima, dok nije došla korona - dodala je glumica.

Nada Blam
foto: Printscreen

Ona se osvrnula i na svoju ulogu bake:

- Kad imate dete i imate 35 godina, vi morate hiljadu stvari da uradite. Malo karijera, malo ljubav, malo doterivanje, a uz to imaš i dete, moraš da kuvaš. A kad si baka, ništa više ne moraš, završio si škole, otišao si u penziju, sad ti je ostala jedino ta gromada zvana ljubav. Pokušavam da ne izigravam roditelje - zaključila je Nada za emisiju "Premijera".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.