DANAS SU MNOGI OD NJIH UZORI MLADIH, A DA LI ZAISTA IMAJU KREDIBILITET ZA TO? Neke ličnosti nemaju ni osnovnu školu
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

šok!

DANAS SU MNOGI OD NJIH UZORI MLADIH, A DA LI ZAISTA IMAJU KREDIBILITET ZA TO? Neke ličnosti nemaju ni osnovnu školu

Neki se i nisu trudili oko obrazovanja!

Objavljeno: 12:16h

Danas su velike zvezde i uzori mladih, a verovali ili ne mnoge javne ličnosti nisu završile ni osnovnu školu, međutim, postoje i oni svetli primeri koji se mogu pohvaliti i fakultetskim diplomama. A evo ko od njih ima čak tri završena fakulteta.

DJ Krmak
foto: Youtube printscreen

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski.

Neda Ukraden
foto: Printscreen

Pevačica Neda Ukraden ga prati u stopu i ima čak dve diplome i to Pravnog i Filološkog fakulteta, smer engleski jezik i književnost.

Vesna Zmijanac
foto: Printscreen Youtube

Vesna Zmijanac nije završila čak ni srednju školu, ima diplomu sa kursa daktilografije, ali je zato svoju ćerku Nikoliju Jovanović poslala da studira Međunarodni biznis u Atini gde je i diplomirala.

Sanja Kužet
foto: Espreso

Voditeljka Sanja Kužet nije uspela da istraje do kraja i završi Geografski fakulet, ali je zato diplomirala Međunarodnu poslovnu administraciju na jednom privatnom fakultetu.

Da im je pevačka karijera bila prioritet dokaz su i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović koji imaju završenu samo osnovnu školu.

Ipak, da samo našim estradnjacima nije škola bila na prvom mestu, govori i činjenica da je među holivudskim ličnostima više onih koji su završili samo osnovnu školu, a danas zarađuju milione.

Žizel Bundšen
foto: Instagram

Brazilska manekenka, Žizel Bundšen, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela, ali je zato naučila da govori pet jezika.

Rijana
foto: Profimedia

Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gde je potpisala muzički ugovor s diskografskom kućom Def Jam.

Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku, a pre toga, dok je bio dete, želeo je da bude sveštenik.

Među najvećim svetskih zvezdama koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavin, Dru Barimor i Kati Peri.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.