VATRENA BRAZILKA HTELA JE DA BUDE MEDICINSKA SESTRA, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Poseduje anđeosku lepotu! (FOTO)
Foto: Instagram

gori!

VATRENA BRAZILKA HTELA JE DA BUDE MEDICINSKA SESTRA, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Poseduje anđeosku lepotu! (FOTO)

Lepa 31-godišnja Brazilka želela je da bude medicinska sestra pre manekenske karijere, ali plan se promenio zbog trudnoće.

Objavljeno: 10:31h

Već je odavno model Emili Ratajkovski otkrila dobitnu formulu kako prikupiti na desetine hiljada lajkova i komplimenata na obnaženim fotografijama na društvenim mrežama, te da seksepil prodaje baš sve. A njenim se primerom uspešno povela i mlada, ništa manje atraktivna manekenka Lais Ribeiro, sad već stalni anđeo Viktorija's Sikret koju samo na Instagramu prati više od dva miliona ljudi.

- Ti si boginja - pišu joj fanovi u komentarima.

Lais Ribeiro
foto: Instagram

Prelepa 31-godišnja Brazilka pre manekenske karijere želela je biti medicinska sestra, no nakon rođenja danas već 13-godišnjeg sina Aleksandrea na prijateljičin je nagovor zakoračila u svet modelinga.

Snimila je prva snimanja i emisije u rodnom Brazilu, a vrlo brzo usledila su angažmana za zvučne emisije poznatih dizajnera i brendova kao što su Shiatzi Chen, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, DKNI, Dior, Roberto Cavalli, Blumarine, Moschino, Balmain, Jean Paul Gaultier, Alekandre Vauthier, Elie Saab, Alekander Vang, Gui Laroche, Marc Jacobs i drugi.

Lais Ribeiro
foto: Instagram

Tokom Nedelje mode u Brazilu 2011. godine, Ribeiro je bila najknjiženiji model - izvela je čak 27 revija. Snimana je za američki, brazilski, italijanski i nemački Vogue, a bila je deo niza kampanja za Ralpha Laurena, Christian Diora, Toma Forda, GAP-a i American Eagle-a. Časopise Victoria’s Secret nosila je osam godina, a 2012. je u tome sprečio uganuće skočnog zgloba tokom probe. Upravo je ona izabrana da nosi grudnjak od 2 miliona dolara tokom šangajske modne revije 2017. godine.

Kada je reč o ljubavnom životu, poznato je da je 2014. bila u vezi sa američkim košarkašem Jaredom Homanom, ali ljubav nije potrajala. U septembru 2018. započela je vezu sa NBA igračem Joakimom Noahom, sa kojim se verila godinu dana kasnije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.