HALJINA OD PRAVOG MESA, EKSTRAVAGANTNA ŠMINKA I ROGOVI NA GLAVI: Najšokantnija izdanja Lejdi Gage! (FOTO)
Foto: Profimedia

AUUUU!

HALJINA OD PRAVOG MESA, EKSTRAVAGANTNA ŠMINKA I ROGOVI NA GLAVI: Najšokantnija izdanja Lejdi Gage! (FOTO)

Lejdi Gaga je stvarno posebna

Objavljeno: 13:59h

Američka pevačica poreklom iz Italije Lejdi Gaga (34) 28. marta proslavlja svoj 35. rođendan, a mi se prisećamo njenih najekstravagantnijih izdanja iz prošlosti.

Naime, Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Džoan Anđelina Đermanota, je svoju uspešnu karijeru započela 2007. godine, a kod nas je postala poznata 2008. godine sa pesmama "Poker Face" i "Just Dance".

Lejdi Gaga
foto: youtubescreen

Usledili su brojni uspešni singlovi poput pesama "Paparazzi", "Bad Romance" i "Love Game", a Gagina popularnost je sve više rasla širom sveta, pa je u skladu sa tim nosila sve "luđe" kostime na nastupima i crvenim tepisima.

Oni koji će sigurno biti zauvek pamćeni jesu njena haljina od živog mesa, kostim sa srebrnim rogovima od dva metra, kao i mnogi drugi, a za kostimima ne zaostaju ni veoma kreativna šminka, frizure i aksesoari.

Lejdi Gaga
foto: youtubescreen

U poslednjih nekoliko godina slavna pevačica je znatno "ublažila" svoj stil, a na javnim nastupima se trudi da nosi što prirodniju šminku.

Iako je u prošlosti mnoge šokirala i "plašila" svojim izgledom, modni stručnjaci komentarišu da Gaga u 35. godini života izgleda nikad bolje, a publika širom sveta hvali njenu odevnu kombinaciju koju je nosila na inauguraciji predsednika Amerike Džoa Bajdena i kažu da je haljina bila pun pogodak, kao i da pevačica neupitno diktira modu.

"Najluđe" stajlinge ekstravagantne i talentovane Lejdi Gage pogledajte u galeriji ispod teksta.

1 / 3 Foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.