UPETLJAO JOJ SE JEZIK! BOJANA U TRCI ZA KRALJICU LAPSUSA U PROGRAMU UŽIVO: Posle "SVETLOSTI" ovaj je KOMEDIJA!
Foto: printscreen

hit!

UPETLJAO JOJ SE JEZIK! BOJANA U TRCI ZA KRALJICU LAPSUSA U PROGRAMU UŽIVO: Posle "SVETLOSTI" ovaj je KOMEDIJA!

Voditeljka je svojim prepoznatljivim šarmom nastavila emisiju, kao da se ništa nije dogodilo

Objavljeno: 13:01h

Voditeljka Bojana Ristivojević vodila je jutros jutarnji program "Jutro" na televiziji Prva, a tokom najave sportskih vesti, koje vodi njena koleginica Nina Kolundžija, dogodio joj se lapsus.

Naime, Bojana je želela da najavi vesti koje će njena koleginica preneti gledaocima, te je kao uvodnu reč rekla:

- Nina Kolundžija kaže da je vreme za sportske vesti. Nema više srpskih košarkaša u Sarkamentu, Nina, šta se dešava - rekla je voditeljka, misleći na klub "Sakramento kings" i odlazak Nemanje Bjelice iz istog.

Ovaj simpatični lapsus primetili su pojedini gledaoci, ali je voditeljka svojim prepoznatljivim šarmom nastavila emisiju, kao da se ništa nije dogodilo.

Kako kažu korisnici društvenih mreža, voditeljki nije za zameriti, jer je moguće da joj se samo "prepleo jezik", kao i da sigurno ne prati toliko sport.

Bojana Ristivojević
foto: Youtubescreen

"Bojana je preslatka, a Sarkamento, kako kaže, je baš simpatičan lapus. Žena ne prati sport, sigurno", "Bojana Ristivojević može da se izvuče sa svakom greškom, kad je šarmantna i normalna devojka", "Prepleo joj se jezik, klasični lapsus", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, gde je Bojana, očito, pobrala brojne simpatije.

Podsetimo, Ristivojevićeva je tokom čitanja vesti o smrti patrijarha Irineja napravila peh zbog kojeg je postala tema na društvenim mrežama.

- Da ponovimo još jednom, u petak, 20. novembra, upokojio se u Gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej - izgovorila je Ristivojević i ubrzo dodala:

- O ovim i drugim detaljima u vezi sa sahranom njegove svetlosti, javnost će biti uskoro obaveštena - rekla je tada voditeljka, što nije promaklo gledaocima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.