MLADA POLITIČARKA POSLALA BRUTALNU PORUKU POVODOM 22. GODIŠNJICE BOMBARDOVANJA: Potpuno jasna, spomenula i DAČIĆA!
Foto: Instagram

nije štedela reči!

MLADA POLITIČARKA POSLALA BRUTALNU PORUKU POVODOM 22. GODIŠNJICE BOMBARDOVANJA: Potpuno jasna, spomenula i DAČIĆA!

Povodom 22. godišnjice početka NATO bombardovanja, oglasila se i Grozdanović

Objavljeno: 20:29h

Mlada političarka i aktivistkinja Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, oglasila se povodom 22. godišnjice početka NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, a tom prilikom naglasila je zašto je po njoj Ivica Dačić - "najbolji čovek na svetu".

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije, na kojoj se sa grupom ljudi nalazi i predsednik skupštine Srbije - Ivica Dačić, a sve se odigravalo 1999. godine, kada je on bio na trgu za vreme vazdušne opasnosti.

- Naš Ivica Dačić, 1999. godine, uz svoj narod na trgu Republike za vreme vazdušne opasnosti. Ni jedan socijalista nikada nije izdao svoju državu. - napisala je ona.

U okviru spomenute objave, ona je obasipala komplimentima Ivicu Dačića:

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Ivica Dačić, najbolji čovek na svetu i najbolji političar! Svi smo mi ljudi, ali malo ko je ČOVEK DANAS! Džabe mnogima obrazovanje i znanje jer to koriste u službi lične koristi,ili u službi nečeg što nije dobro. A ovo je najpametniji čovek koji se ceo život muči i radi za Srbiju i trebamo mu biti zahvalni. Jer nije edipovac kao svaki danas koji hoće da dokaže da je bolji od sopstvenog tvorca. Već skroman čovek koji je svoj život posvetio za dobrobit i interese Srbije.Duboki naklon ovom čoveku! - zaključila je ona na kraju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.