O RAZGOVORU DULETA SAVIĆA I VOJAŽA BRUJI SRBIJA, nije ga znao: Legendarni fudbaler je sigurno čuo za PEVAČEVOG OCA!
Foto: Printscreen

hit

O RAZGOVORU DULETA SAVIĆA I VOJAŽA BRUJI SRBIJA, nije ga znao: Legendarni fudbaler je sigurno čuo za PEVAČEVOG OCA!

"Zanimljiv je bio malopre razgovor, između Vojaža i Duleta Savića. Kako ga je Dule, onako, očinski pitao: "Izvini, sine, ko si ti? Čime se ti baviš?", rekao je voditelj.

Objavljeno:

Razgovor legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dušana Savića i mladog muzičara pod umetničkim imenom Vojaž prepričava cela Srbija. Naime, bivši fudbaler i reper zajedno su gostovali u emisiji, a Savić nikada pre nije čuo za mladog Vojaža.

"Zanimljiv je bio malopre razgovor, između Vojaža i Duleta Savića. Kako ga je Dule, onako, očinski pitao: "Izvini, sine, ko si ti? Čime se ti baviš?"", rekao je voditelj.

Mihajlo Veruović, poznatiji pod nadimkom Voyage, jedan je od najpopularnijih tinejdžera u Srbiji. Mihajlo se pojavio na muzičkoj sceni pre skoro dve godine zajedno sa svojom partnerkom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a njihova pesma "Vrati me", za kratko vreme je postala veliki hit. Breskvica i Vojaž već dva meseca nisu u vezi.

Milan Veruović, Mihajlo Veruović, Voyage
foto: Printscreen

Voyage je otkrio da je njegov otac bio telohranitelj Zorana Đinđića, kao i da je ranjen 12. marta 2003. godine kada je tadašnji premijer ubijen.

- Moj otac je Milan Veruović, bio je telohranitelj Zorana Đinđića, i sam je bio upucan u tom događaju. Nakon toga, mi smo se preselili u Francusku, odakle je i nastao moj nadimak "Voyage", što na francuskom znači "put" - priznao je on u Amidži šou.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.