SVAKI VID NASILJA JE ZA OSUDU, NEMAM OPRAVDANJE ZA TO: Nina Radulović o razvodu od Lečića, dotakla se ZLOSTAVLJANJA
Foto: Dragana Udovičić

AU!

SVAKI VID NASILJA JE ZA OSUDU, NEMAM OPRAVDANJE ZA TO: Nina Radulović o razvodu od Lečića, dotakla se ZLOSTAVLJANJA

Voditeljka je stroža kao roditelj, a sa bivšim je ostala prijatelj

Objavljeno: 16:24h

Voditeljka televizije Pink Nina Radulović razvela se od glumca Branislava Lečića 2017. godine.

Sa njim je bila sedam godina u braku, u kojem su dobii sina Lava. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno su brinuli o odrastanju naslednika.

“Uvek se dogovaramo, dogovor kuću gradi. Leka je super što se toga tiče, mi smo zaista veliki prijatelji. Zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava, on sa mnom živi, ali je često sa tatom. I kada se dogovorimo da bude kod oca, on često i produži taj boravak na nekoliko dana i bude mu lepo. Blizu živimo i to je na dnevnoj bazi dogovor”, pričala je Radulovićeva pre tri godine za “Blic”, a zatim dodala kakav je Branislav otac.

“Stroža sam od Leke jer sam više sa sinom. Lav je dete koje dobro reaguje na krutost u vaspitanju. Zna kada je nešto da, a kada ne. Ako počnem da vrdam s nekim između mišljenjem, onda se i on zbuni, imamo problem”, poručila je ona.

Nina Radulović
foto: printscreen

Nina je te godine pričala i zlostavljanju žena budući da je bio aktuelan slučaj pevačice Nataše Bekvalac koja je pretrpela fizičko nasilje od bivšeg supruga Luke Lazukića.

“Nasilje u bilo kom obliku, a ono ne podrazumeva samo fizičko, nego i psihološko, verbalno, apsolutno svaki oblik nasilja je za osudu. Nemam opravdanja za to. Žene jesu nežniji i slabiji pol, u fizičkom, emotivnom, hormonskom smislu. Žena u ovom vremenu je preuzela na sebe mnogo odgovornosti, dajem sebi za pravo da to kažem jer zaista je tako. Ako već ona ima toliko obaveza na svojim plećima, a ako muškarac to ne podržava, ne ljubi, ne neguje, onda treba prekinuti svaki kontakt. To je ono što nikako ne sme da ima. Obično i ljubomora ide uz to. Čim primetim to, sklanjam se”, ispričala je Nina.

O aktuelnoj temi koj se tiče Lečića, navodnom silovanju glumice Danijele Štajnfeld, Nina se za sada ne oglašava.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.