ISKRENA! DRAGANA MIĆALOVIĆ OPISALA NAJVEĆI BLAM IZ PROŠLOSTI: Tražila sestru Slobodu u VODOVODU umesto u pozorištu!
Dragana Mićalović, Foto: Instagram printscreen

hit!

ISKRENA! DRAGANA MIĆALOVIĆ OPISALA NAJVEĆI BLAM IZ PROŠLOSTI: Tražila sestru Slobodu u VODOVODU umesto u pozorištu!

Prisetila se kada je prvi put došla u Beograd.

Objavljeno:

Glumica i sestra Slobode Mićalović, Dragana u jednom intervjuu odgovarala je na pitanja iz "leksikona", te otkrila svoj najveći blam iz prošlosti.

Dragana je prvi put došla u Beograd sa samo 15 godina kada je upisala Srednju muzičku školu i imala je tada problem da se snađe u prostoru.

"Kada sam došla u Beograd sa 15 godina. Kada sam upisala Srednju muzičku školu, moja sestra je tada radila u Pozorištu na Terazijama i rekla mi je u pauzi da pitam nekoga od drugara iz škole da mi objasni gde se nalazi pozorište. Mene je jedan moj drug, Dimitrije odveo, međutim ni on nije znao gde se tačko nalazi Pozorište na Terazijama i ja sam ušla u taj objekat iako mi nije delovao kao pozorište i rekla sva samouverena 'Ja sam sestra Slobode Mićalović, ona ima ovde probu'. Oni su me upitali 'Kakvu probu?'. Ja sam zapravo ušla u Vodovod. Ali bože moj, to je bilo sa druge strane pozorišta", prisetila se Dragana Mićalović.

U međuvremenu Dragana se ipak snašla u Beogradu i ostvarila zavidnu glumačku karijeru, te nije ostala u senci svoje starije sestre Slobode.

(Espreso / Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.