KARANOVIĆKA OPLELA PO LEČIĆU PODRŽAO JE HRVATSKI GLUMAC: Pozirao sa srednjim prstom, uz poruku, "NE DAM TE SESTRO"!
Foto: Dragana Udovičić

divno!

KARANOVIĆKA OPLELA PO LEČIĆU PODRŽAO JE HRVATSKI GLUMAC: Pozirao sa srednjim prstom, uz poruku, "NE DAM TE SESTRO"!

Mirjana Karanović odbila da igra u predstavi u znak protesta.

Objavljeno:

Srbiju trese nova velika afera nakon što je u januaru glumica Milena Radulović istupila protiv profesora glume Miroslava Antića i optužila ga za silovanje i seksualno zlostavljanje.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen Youtube

Naime, u ponedeljak je mlada glumica Danijela Štajnfeld otkrila identitet misterioznog moćnika iz sveta filma koji ju je silovao 2012. godine.

Reč je o poznatom glumcu, političaru i bivšem ministru kulture Branislavu Lečiću.

Mirjana Karanović
foto: Damir Dervišagić

Mirjana Karanović, jedna od najpoznatijih glumica s područja bivše Jugoslavije, odbila je da igra u predstavi s Branislavom Lečićem 'Mamu vam je*em ko je prvi počeo'. Uputila je e-mail Jugoslavenskom dramskom pozorištu, gde je poručila da odbija da igra u predstavi u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema kolegici Danijeli Štajnfeld.

- Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave s istim glumcem. Spremna sam da igram predstavu ako odlučite da ga zameni drugi glumac, glasi poruka Mirjane Karanović.

Danijelu je na svoj način podržao i poznati hrvatski glumac Goran Bogdan. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj haljini s podignutim srednjim prstom.

- Nisam tražila... šta nije jasno, napisao je ispod fotografije uz heštegove #nedamtesestro, #podrska #dostajebilo i time dao podršku Danijeli Štajnfeld. Time se referirao na Facebook grupu 'Nisam tražila' koja se oformila nakon ispovesti Milene Radulović u kojoj su mnoge žrtve podelile svoja traumatična iskustva i smatra se svojevrsnim #meToo pokretom na području regije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.