ŠUŠKALO SE DA JOJ JE DEČKO OŽENJEN! SRPSKA MANEKENKA KRILA TRUDNOĆU DO SAMOG POROĐAJA: Sada objavila prvi selfi!
Ivana Korab, Foto: Printscreen Instagram/ivanakorab

iznenađenje!

ŠUŠKALO SE DA JOJ JE DEČKO OŽENJEN! SRPSKA MANEKENKA KRILA TRUDNOĆU DO SAMOG POROĐAJA: Sada objavila prvi selfi!

Lepa manekenka izgleda odlično.

Objavljeno:

Manekenka Ivana Korab porodila se početkom februara ove godine i dobila sina, a nakon porođaja bila je i pozitivna na korona virus.

Porodila se carskim rezom u bolnici "Dragiša Mišović", nakon čega je objavila da je zaražena i da nije videla bebu, kao što nije ni njen suprug došao da ih obiđe, jer je takva procedura.

Ipak, sve je izgleda prošlo u najboljem redu i četrdeset dana nakon porođaja, Ivana je objavila selfi na kojem je pokazala kako sada izgleda. Mnogima bez ikakve promene u odnosu na ranije, budući da se na njoj ne vidi nikakav višak kilograma.

"Ništa vas ne može sputati ukoliko u to čvrsto verujete. 40 dana nakon porođaja",

Podsetimo, manekenka je dugo krila trudnoću, sve do decembra, što je bilo dva meseca pred porođaj, a onda se i obratila svima putem Instagrama, kada je i prvi put pokazala trudnički stomak i iznenadila sve.

"I evo prve slike na mom Instagramu mene sa stomakom. Do sada sam čuvala to za sebe i moj najuži krug ljudi, jer sam imala dobar razlog za to, što ću jednom prilikom da objasnim kada dođe vreme za to... A za ovo vreme sam čula razne priče o sebi na temu moje trudnoće i mog partnera. Na veliku žalost svih dušebrižnika koji su svašta pljuvali, moj dragi jeste oženjen, ali sa mnom! I to već pune 2 godine... Tako da još jednom u životu sam pustila da priča ko šta hoće, što više govori o njima nego o meni, i onda vremenom samo istina pobije sve ljubomorne duše... Želim svima koji me iskreno vole da pošaljem puno ljubavi i znam da razumeju što sam malo nestala i što sam imala potrebu da ovo zadržim za sebe", napisala je Ivana Korab tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.