OGLASILA SE MIRA BANJAC O OPTUŽBAMA DANIJELE DA JU JE LEČIĆ SILOVAO: Ona je igrala sa njima ZAJEDNO u seriji!
Danijela Štajnfeld i Branislav Lekić, Foto: Printscreen/Nebojša Mandić

OTVORILA DUŠU

OGLASILA SE MIRA BANJAC O OPTUŽBAMA DANIJELE DA JU JE LEČIĆ SILOVAO: Ona je igrala sa njima ZAJEDNO u seriji!

Igrali su zajedno u seriji i ništa nije primetila...

Objavljeno:

Vest da je glumica Danijela Štajnfeld otkrila u Višem javnom tužilaštvu da ju je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije silovao odjeknula je u domaćim medijima.

Povodom ovih optužbi glumice, Mira Banjac prokomentarisala je navode Danijele Štajnfeld o navodnom silovanju od strane Branislava Lečića.

Branislav Lečić, Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen/Nebojša Mandić

"Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji 'Vratiće se rode', ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege", rekla je Mira.

Glumica je u svojoj ispovesti već rekla da je silovana od strane filmskog moćnika ali tada nije precizirala ko je u pitanju, rekavši da će doći vreme kada će i to obelodaniti.

Mira Banjac
foto: Prinscreen

Branislav Lečić se oglasio i povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o navodnom silovanju Danijele Štajnfeld izjavio:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.