Sve što želite da znate o svadbi veka: Svi detalji venčanja Veljka i Ksenije na Kipru od 2 miliona evra! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram/vr_arktigar

Ekskluzivno

Sve što želite da znate o svadbi veka: Svi detalji venčanja Veljka i Ksenije na Kipru od 2 miliona evra! (FOTO)

Gde će biti smešteni gosti i mladenci, gde će svadbena ceremonija biti održana, ko će zabavljati zvanice, ali i kakve su radikalne mere predostrožnosti preduzete
Objavljeno: 11:49h

Veselje za zvanice o kojem ceo svet govori biće održano u skorijem periodu, ali mladenci ne žele da saopšte tačan datum, kako se ne bi napravio haos na ovom inače mirnom ostrvu, u Aja Napi, a mladence i njihove zvanice zabavljaće navodno i poznata muzička imena, Aca Lukas, Lepa Brena, Viki, Mira Škorić, Ivica Dačić i naravno Džej.

Da podsetimo, popularni Ivica Dačić, slavuj iz Žitorađe ranije je izjavljivao da bi pevao Kseniji i Veljku besplatno na svadbi.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ne treba ni da pominjemo da će se Ceca svakako latiti mikrofona, sinu na čast!

Pored Cecinih, pevaće se i pesme Beogradskog sindikata i Arafata, jer mladi par u njima posebno uživa.

- Veljku i Kseniji je najvažnije da se na svadbi gosti lepo zabave i zbog toga su odlučili da muzički repertoar bude sastavljen od hitova naših najvećih zvezda - rekao je izvor za Espreso.

- Hitovi poput "Kafana je moja sudbina", "Alal vera", "Još se nisam ni brijao, život mi je već prijao", "Beograd", "Lepotan", "Od sranja se ne beži" itd... su oni uz koje Veljko želi da proslavi ulazak u bračne vode.

Kako saznajemo, Veljkova svadba biće tradicionalna, pa će se služiti domaći specijaliteti. Na meniju će biti pršut, sir, masline, čorba, jagnjetina, sarma, pihtije, svinjski mozak i gibanica - rekao je dobro obavešteni izvor.

foto: Thinkstock

Sve običaje mladenci će ispratiti, a posebne dozvole za pucanje iz puške na jabuku, ali i iz kalašnjikova, pištolja dobijene su od vlasti Kipra u ime srpsko-grčkog prijateljstva i činjenicom da će Ceca pevati sve vikende tokom sezone u kafani gradonačelnika.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.