GOCA U ISTO VREME I TUŽNA I SREĆNA: Slavlje u domu ŠAULIĆA, Šaban bi bio ponosan na UNUKA!
Foto: Dragan Kadić

ČESTITAMO

GOCA U ISTO VREME I TUŽNA I SREĆNA: Slavlje u domu ŠAULIĆA, Šaban bi bio ponosan na UNUKA!

Goca čeka praunuče

Objavljeno:

Unuk Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić na svom Instagram profilu objavio je da je njegova izabranica Aleksandra u drugom stanju i da čekaju devojčicu.

Ova vest je konačno obradovala porodicu Šaulić, koja već dve godine tuguje za Šabanom, nastradalom u saobraćajki.

Luka Adžić je sin najstarije Šabanove ćerke Sanele i bivšeg fudbalera Ivana Adžića. Luka danas igra za nemački fudbalski klub Emen, a u ljubavi sa Aleksandom Ličinom je više od godinu dana. Danas su odlučili da na društvenim mrežama podele ovu vest, a Luka je uz njihovu fotografiju napisao i dirljiv opis:

šaban šaulić, Luka Adžić
foto: Printscreen Instagram

“Na današnji dan je sve počelo, želim da se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan. Pored tebe je sve lakše i osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te. ”

Luka je uvek imao veliku podršku kako od roditelja, tako i od bake Goce i pokojnog dede Šabana. Kralj narodne muzike govorio je da mu je najveća želja u detinjstvu bila da postane fudbaler, a kroz unuka Luku ostvario je taj svoj san.

Buduća prabaka Gordana Šaulić za Objektiv je opisala svoja trenutna osećanja, kao i odnos koji su Šaban i Luka imali.

“Sa neizmernom radošću sam dočekala informaciju da ću postati prabaka. Više od dve godine je prošlo od velike tragedije koja nas je zadesila i bilo je vreme da nam se desi nešto lepo, a mislim da lepšu vest od ove nismo mogli ni da zamislimo. Luka je naša prva radost i uverena sam da će njegova buduća supruga Aleksandra i on biti fantastični roditelji maloj princezi, a mi ćemo naravno biti svi tu da im pomognemo. Šabana i Luku je uvek povezivala posebna ljubav i sigurna sam da bi danas bio najsrećniji čovek na svetu – rekla je Goca, dok je njena ćerka, a Lukina tetka Ilda, na svom Instagram profi lu podelila snimak trenutka kada su budući roditelji saznali da čekaju devojčicu. – Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka “, napisala je Ilda Šaulić.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.