HAOS NA SVADBI VEKA, MALO KO ZNA ZA TO: Arkan se OBRUKAO pred svatovima, Cecina sestra mu je to DEBELO NAPLATILA!
Foto: Print Screen Youtube

svadba veka

HAOS NA SVADBI VEKA, MALO KO ZNA ZA TO: Arkan se OBRUKAO pred svatovima, Cecina sestra mu je to DEBELO NAPLATILA!

Sve je na kraju bilo kako treba

Objavljeno: 10:24h

Nekadašnji komandant Srpske dobrovljačke garde Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović venčali su se 19. februara 1995. godine, a ovu proslavu, imenovanu svadbom decenije, pomno je pratilo više od stotinu medija, međutim, javnosti su malo poznati detalji pojedinih situacija koje su se tada dogodile, a od kojih neke nisu nimalo prijatne!

Naime, Arkan koji je bio strah i trepet i primer vojničke i surove discipline, nije uspeo da pogodi jabuku ispred Cecine kuće u Žitorađu iz prvog puta! Teško je poverovati, ali to mu je pošlo za rukom tek nakon petog hica!

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen

Međutim, tu nije kraj zanimljivostima. Kako je stari tradicionalni običaj nalagao i ritual kupovine mlade, Cecina sestra Lidija je stala ispred ulaznih vrata i pošteno „tvrdila pazar“! Arkan joj je najpre predao nekoliko štoseva sa nemačkim markama, međutim Lidija to nije procenila kao dovoljnu sumu za svoju sestru, pa je Ražnatović pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata. Lidiju ni to nije zadovoljilo, pa je Arkan sa ruke skinuo zlatan sat i skupoceni prsten, što su potom učinili i njegovi prijatelji.

Lidija je na kraju popustila, Arkan je otvorio vrata a Ceca ga je u sobi čekala u narodnoj nošnji.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.