NAPADNUTA MALA ĆERKA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Ona se HITNO OGLASILA POVODOM SLUČAJA, uputila žestoku opomenu! (FOTO)
Foto: Instagram

šok!

NAPADNUTA MALA ĆERKA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Ona se HITNO OGLASILA POVODOM SLUČAJA, uputila žestoku opomenu! (FOTO)

"Žao mi je tog deteta!"

Objavljeno: 22:00h

Aleksandra Subotić, bivša rijaliti učesnica "Parova", a potom i "Zadruge", odakle je diskvalifikovana, oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako bi svima objavila da je besna, jer njenu ćerku Magdalenu maltretiraju devojčice koje nemaju ni 10 godina.

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

Sanda je detaljno opisala situaciju, kada je njena ćerka pretrpela vršnjačko nasilje, u trenutku kada je devojčica koja je ne voli, pokušala da joj otme ranac i telefon i baci u đubre.

Subotićeva je objasnila da ne razume vaspitanje takve dece, te da niko nema prava da se tako ponaša prema slabijoj deci:

- Deca su uvek bila ogledalo svojih roditelja. Ja sam u šoku da u 21. veku postoji toliko nevaspitane, bezobrazne i pakosne dece koja maltretiraju, kinje i diraju manju decu od sebe a ni sama nemaju 10 godina. - pisala je Sandra i dodala:

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

- Danas je jedna devojčica od 10 godina iz komšiluka pokušala da otme telefon i ranac mojoj ćerki i baci u đubre jer joj nije bila simpatična... Žao mi je tog deteta, ko zna šta prolazi u svojoj kući pa je tako naučeno - ali šta god to bilo, nema prava da dira drugu decu... Užas! - napisala je Subotićeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.