BIVŠA UČESNICA ZADRUGE UHVAĆENA U ZAGRLJAJU ACE LUKASA: Priča se da su sevnule varnice, poljupci pršte! (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok!

BIVŠA UČESNICA ZADRUGE UHVAĆENA U ZAGRLJAJU ACE LUKASA: Priča se da su sevnule varnice, poljupci pršte! (FOTO)

Šta vi mislite?!

Objavljeno: 07:30h

Aca Lukas, kako se priča po estradnim kuloarima, viđa se sa učesnicom "Zadruge 2" i Hepijevog rijalitija "Novajlije" Biljanom Micić.

U prilog tome svedoči i fotografija koju je ova pevačica objavila na svom Instagram profilu. Na njoj se vidi koliko je prisna sa popularnim muzičarem. Fotografija je nastala na kauču u njegovoj dnevnoj sobi, a to koliko su bliski, pokazuje i poza u kojoj su se našli.

Aca Lukas, Biljana Micić
foto: Instagram

Dok je on drži za ruku, ona je jednu nogu prebacila preko pevačeve butine, a drugu je stavila na trosed i ljubi ga u čelo. Njihova zajednička fotografija izazvala je veliku pažnju njenih pratilaca na društvenim mrežama, a da između njih ima nešto više od prijateljstva, mnogima je bilo jasno jer je kao opis slike napisala "najviše" i tri srca. Mnogi su zaključili da to znači da Biljana Lukasa voli najviše. Bilo je i onih koji su ih pohvalili.

Aca Lukas, Biljana Micić
foto: Instagram

- Baš ste lep par - glasio je jedan od komentara, dok su ostali mahom ostavljali srca i smajliće. Da su među njima sevnule varnice, uveliko se šuška u estradnim krugovima, ali kako Aca nije neko ko se hvali i ne voli da se o njegovim devojkama piše, vezu čuvaju u tajnosti. To dokazuje i Biljanina izjava kada smo je pozvali za komentar.

Aca Lukas, Biljana Micić
foto: Instagram

- Jao, nemojte molim vas to da pišete. Mi se družimo. Njegov sin treba da mi radi pesmu, a to je bio prijateljski poljubac. Lukas je muzička legenda i veoma ga cenim i poštujem. Nema ništa među nama. Izašao mi je u susret poslovno, i to je sve. Da ima nešto više, ja bih prva objavila na sva zvona - rekla je pomalo zbunjena Biljana.

Aca Lukas
foto: Nebojša Mandić

Pozvan je i Lukas, ali se on nije javljao na pozive, pa je kontaktiran i njegov producent Saša Mirković, koji pevača odlično poznaje. On se sve vreme smejao dok je pričao o Lukasovoj navodnoj novoj devojci.

- Lukas je veoma gostoprimiljiv čovek. On ugošćava mnoge mlade koleginice. Naravno, neke zarad svoje lične popularnosti koju dobijaju preko fotografije sa njim žele što pre da se pohvale na mrežama, tako da mi je razumljivo što se i ova devojka pohvalila da je bila u poseti kod Ace. Ne znam ko ih je slikao, ali očito da je sa njima bila drugarica, ili drug. Verujem da su preslušavali Acin novi album ili je možda radio audiciju za prateće vokale za novi album, koji izlazi u septembru - rekao je Mirković kroz osmeh.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.