SITUACIJA SE OTRGLA KONTROLI, LUNA I MARKO U PANICI: Testiraju se svakih sedam dana, plaše se za bebu!
Foto: Printscreen Instagram

šok!

SITUACIJA SE OTRGLA KONTROLI, LUNA I MARKO U PANICI: Testiraju se svakih sedam dana, plaše se za bebu!

Mlada pevačica i njen verenik su u pravoj panici

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković pre nekoliko dana vratili su se sa romantičnog putovanja iz Dubaija, a za nekoliko meseci postaće roditelji devojčice kojoj su već dali ime Mia.

S obzirom na sve veći broj obolelih od koronavirusa u Srbiji, mlada pevačica i njen verenik u pravoj su panici, jer se plaše za bebin život.

Nadali su se da će virus oslabiti, te da će Luna moći slobodno da se kreće kako ne bi stalno bila zatvorena u stanu, međutim situacija sa koronom sada izmiče kontroli zbog nesavesnih građana, i to budućoj mami ne ide u prilog.

Luna Đogani
foto: Instagram

Izvor otkriva da Đoganijeva iz stana izlazi samo do prodavnice ili apoteke i to onda kada je njen partner preokupiran obavezama oko brenda garderobe koji ima.

- Luna i Marko su se sjajno proveli na odmoru. Sada, kada se to završilo, oboje su odlučili da spuste loptu. Naime, Luna je, bez obzira na mere predostrožnosti kojih se inače pridržavala, sada odlučila da ređe izlazi sve do porođaja, kako se ne bi zarazila kovidom-19 i samim tim ugrozila bebin i svoj život - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

Luna Đogani
foto: Instagram printscreen

- Marko je veoma brižan prema Luni. Mnogo joj ugađa i već mesecima savetuje da se preventivno testiraju na koronu i to jednom nedeljno, ne bi li znali na vreme da li su pozitivni i na taj način sačuvali i sebe i bebu. Iako ih i to dodatno opterećuje, jer se susreću sa velikim brojem ljudi, oni ipak ne žele da nešto prepuste slučaju. Odlaze na privatne klinike gde rade antigenske testove, a Luna je konstantno na vezi sa svojim ginekologom koji je savetuje kako da se ponaša u trudnoći - otkriva izvor.

Nekoliko dana po povratku u Beograd, paparaco je uslikao Đoganijevu kako odlazi do apoteke i prodavnice. Bila je vidno neraspoložena, a vreme koje je provela napolju iskoristila je da sa sobom povede i kućnog ljubimca.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.