ZBOG NJE SU MNOGI GUBILI RAZUM, A ONA TRUDNA SA BIVŠIM DEČKOM POZNATE VODITELJKE: Strogo je krila, ISPLIVALA FOTKA!
Foto: Instagram

OPA!

ZBOG NJE SU MNOGI GUBILI RAZUM, A ONA TRUDNA SA BIVŠIM DEČKOM POZNATE VODITELJKE: Strogo je krila, ISPLIVALA FOTKA!

Otkako je na Instagramu podelila srećne vesti, mnoge je zanimalo ko je manekenkin partner, s obzirom na to da fotografije sa njim ne objavljuje, iako je aktivna na društvenoj mrežI

Objavljeno: 15:14h

Manekenka Katarina Vučetić u devetom je mesecu trudnoće, a iako na društvenim mrežama često objavljuje slike stomaka, svog partnera krije od očiju javnosti. Otac njenog deteta je Predrag Ilić, inače bivši dečko Rade Radenović.

Otkako je na Instagramu podelila srećne vesti, mnoge je zanimalo ko je manekenkin partner, s obzirom na to da fotografije sa njim ne objavljuje, iako je aktivna na društvenoj mreži.

Očigledno da Katarina, iako je u srećnoj vezi već duže vreme, ne želi da deli detalje iz emotivnog života sa svojim pratiocima. Ipak, s druge strane, njen partner nije odoleo da ne podeli fotografije sa manekenkom na Instagramu, ali je to uradio zato što mu je profil zaključan i ima mali broj pratilaca.

Katarina i Predrag sede jedno pored drugoga, a sudeći po izrazu lica, deluju srećno i zadovoljno.

Katarina Vučetić
foto: Instagram

Predrag je, inače, vlasnik jedne teretane u Beogradu, a poznat je i po tome što je kratko bio u vezi sa Radom Radenović. Iza sebe ima i brak sa dizajnerkom šešira koja sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima, između ostalog i sa Cecom Ražnatović.

Podsetimo, krajem prošle godine Katarina je objavila da je u drugom stanju, a posebno ju je obradovalo kada je saznala da čeka dečaka. Kako je napisala na društvenim mrežama, oduvek je želela sina, a često objavljuje fotografije ispod kojih piše da "čeka malog grofa".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.