POZNATI GLUMAC ŠOKIRAO SRBIJU INTIMNIM I VRELIM SCENIMA IZ ODNOSA SA KOLEGINICOM: Obnažili se pred kamerama, VRELO!
Foto: Youtube

ŠOK!

POZNATI GLUMAC ŠOKIRAO SRBIJU INTIMNIM I VRELIM SCENIMA IZ ODNOSA SA KOLEGINICOM: Obnažili se pred kamerama, VRELO!

Dokazali su da su profesionalci!

Objavljeno:

Nataša Ninković i Vojin Ćetković imaju žestoki s*ks u seriji "Kalkanski krugovi", koja od subote počinje da se emituje na RTS. Poznati glumci, koji su i kumovi, prvi put su igrali zajedničku intimnu scenu u novom trileru reditelja Milana Karadžića.

Nataša i Vojin poneli su se na setu kao pravi profesionalci i uspešno obavili povereni zadatak.

- Ćetković u seriji igra Dejana, koji zajedno sa svojom ćerkom Mionom (Ivanom Zečević) posle dosta vremena dolazi u rodno selo nedaleko od Bukulje. Tamo se susreće sa ljubavlju iz mladosti Verom (Nataša Ninković) i između njih dvoje ponovo prorade strasti - otkriva izvor iz autorske ekipe serije.

Radnja serije je takva da su scene s*ksa glavnih glumaca bile neizbežne.

- Vojin i Nataša su pre snimanja pročitali scenario i znali su da će snimiti intimne scene. Nisu se bunili i prihvatili su to bez pogovora. Scenaristi su čak bili spremni da na njihov zahtev izbace scene s*ksa, međutim, kako se glumci nisu pobunili, sve je ostalo po planu - priča izvor.

Izvor objašnjava da Ćetković i Ninkovićeva nisu imali problem ni da se obnaže pred kamerama.

- Došli su na set raspoloženi i nasmejani, spremni za rad. Slušali su sve što im je reditelj govorio i rekli da su spremni za snimanje. Scena njihovog s*ksa snimljena je bez imalo muke i problema - kaže izvor.

Nataša Ninković i Vojin Ćetković poznaju se još od FDU, gde su studirali u istoj klasi. Tada su se i sprijateljili, a kasnije je Nataša zajedno s Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović. Posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

(Espreso/Infomer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.