POZNATA NOVINARKA JE ZA TRI MESECA IZGUBILA OCA, BAKU I DEKU: Stravična sudbina, SADA JOJ JE I MAJKA UGROŽENA!
Foto: Instagram

TUŽNO!

POZNATA NOVINARKA JE ZA TRI MESECA IZGUBILA OCA, BAKU I DEKU: Stravična sudbina, SADA JOJ JE I MAJKA UGROŽENA!

Pretužno!

Objavljeno: 19:46h

Hrvatska novinarka i bivša televizijska voditeljka Ivana Tomić izgubila je oca, baku i deku u periodu od samo tri meseca, a teška vremena nisu iza nje, jer se trenutno i njena majka bori sa korona virusom.

Ona se i na društvenim mrežama oprostila od tate dirljivom porukom punom ljubavi.

"Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća!", napisala je ona na Fejsbuku.

Ivana Tomić
foto: Instagram

Da sve bude strašnije, pre samo nekoliko dana, mlada Hrvatica je izgubila i dedu, kome je takođe posvetila tužbu objavu.

"Prije tri miseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umra je od tuge za njom. Slikala san ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lipo uslikan. Eto ga, sad putuj Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru", Ivanine su reči.

Ivana Tomić
foto: Instagram

Na sve ove nedaće, nadovezala se i činjenica da je njena majka dobila Kovid-19, na šta se ova mlada dama osvrnula na Tviteru.

"Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža", zaključila je Ivana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.