NEZABORAVLJENA! 11 GODINA OD SMRTI KSENIJE PAJČIN: Misteriozni muškarac stalno posećuje grob i ostavlja CRNU RUŽU!
Foto: Printscreen Youtube

TUŽNO!

NEZABORAVLJENA! 11 GODINA OD SMRTI KSENIJE PAJČIN: Misteriozni muškarac stalno posećuje grob i ostavlja CRNU RUŽU!

,,Nezaboravljena"...stoji ugravirano na mestu njenog večnog počivališta

Objavljeno:

Pevačica Ksenija Pajčin je tragično izgubila život na današnji dan 2010. godine kada ju je, kako se spekulisalo u napadu ljubomore, iz pištolja ubio dečko Filip Kapisoda, a potom i sebi presudio.

Osim cveća, koje, kako se saznaje, Ksenijina majka Ljubica redovno održava, stoji i jedna crna ruža, koja je bila položena na nadgrobnoj ploči ispod koje pevačica već 11 godina počiva.

Kako izvor sa lica mesta otkriva, ovaj neobičan cvet ostavio je nepoznati muškarac koji je, kako su ispričali, bio blizak sa pokojnom pevačicom.

Na mermernom srcu preko nadgrobnog spomenika zlatnim slovima ugravirano je ,,unvergessen", što na nemačkom znači NEZABORAVLJENA.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen Youtube

- U poslednje vreme često se pojavljuje nepoznati muškarac koji posećuje Ksenijin grob onda kada nema nikoga u blizini. Dođe, bude malo i ode. Uvek ostavi po jednu belu ili crnu ružu - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

- On je uvek obučen u crno i zadržava se kratko, zapali sveću, sedne ispred njenog groba. Međutim, danas je malo duže bio tu, tiho je stajao ispred njenog spomenika, a pred polazak je poljubio njenu fotografiju i dodirnuo je rukama. On joj je ostavio i crnu ružu - ispričao je izvor.

Inače, crna ruža označava posebnu vrstu tuge - za voljenom osobom koja više nije živa. Takođe simbolizuje i eleganciju, mir i spokojstvo.

Ksenija Pajcin
foto: Youtube

Ksenija je bila starija od Filipa Kapisode 10 godina, a o fatalnoj ljubavi sa crnogorskim manekenom pevačica je često javno govorila.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je svojevremeno pokojna pevačica.

Podsećamo, čitava javnost bila je zatečena 16. marta 2010. kada se pojavila vest o ubistvu Ksenije Pajčin, koje je počinio njen tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, a potom usmrtio i sebe. Nezapamćena tragedija se dogodila u Ksenijinom stanu na Voždovcu, a komšije su tada za medije otkrile da se tog dana iz pevačicinog stana poslednjih dana pred tragediju čula žestoka rasprava, navodno zbog Filipove ljubomore.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.