SAVREMENA BAJKA! KOŠARKAŠ I ZGODNA MANEKENKA OČEKUJU DRUGO DETE: Pol bebe ih POSEBNO iznenadio! (FOTO)
Tadija Dragičević i Sandra Niketić, Foto: Printscreen Instagam

divno!

SAVREMENA BAJKA! KOŠARKAŠ I ZGODNA MANEKENKA OČEKUJU DRUGO DETE: Pol bebe ih POSEBNO iznenadio! (FOTO)

Tadija Dragičević i njegova žena čekaju drugo dete

Objavljeno:

Košarkaš Tadija Dragičević i njegova supruga Sandra Niketić čekaju drugo dete, a u toku je preuređivanje doma za dolazak bebe. Lepa trudnica otkriva da je ona stroži roditelj, ali da mali Andrej ozbiljnije shvata kada otac na njega povisi ton.

Nakon sina, porodica Tadije Dragičevića i Sandre Niketić postaće bogatija za jednu devojčicu, a bivša manekenka otkriva da se raduje kupovini ženskih stvari dok oprema sobu za bebu.

- Skoro smo dobili i rezultate prenatalnog testa i saznali da je na putu jedna devojčica. Oduvek sam mislila da sam mama muške dece i iznenadila sam se kada smo saznali pol. Srećna sam što je devojčica, posebno jer mislim da su ženska deca malo više privržena roditeljima i kada odrastu. Trenutno smo u fazi organizacije soba... Soba koja je do sada meni služila kao garderober će morati da se prilagodi bebinim potrebama, jer ne želimo da menjamo i diramo Andreju njegov prostor i kutak na koji se navikao. Mnogo toga što već imamo ćemo iskoristiti i za bebu, ali me mnogo raduje kupovina ženskih stvarčica, jer su me oduvek privlačile više nego muška garderobica - kaže Sandra, i otkriva da je stroga majka:

- U našoj kući je na mene pao taj teret strožeg roditelja, ali mi to uopšte ne smeta, jer je po meni presudna majčinska uloga u vaspitanju dece. Tadija mi uskače u pomoć kada su ozbiljnije situacije u pitanju, jer Andrej zna da je, ukoliko i Tadija povisi ton, zaista je nešto uprskao i odmah se smiruje i menja ponašanje.

Kako lepa trudnica dalje otkriva, Tadiji i njoj je na prvom mestu da su deca lepo vaspitana.

- Najbitnije mi je da deca znaju za autoritet i osnovno vaspitanje kad izađu iz kuće, naravno, sve u skladu s godinama. Stvari koje sam Andreju tolerisala sa godinu dana mu neću tolerisati sa tri godine i on to brzo shvati i usvoji. Učimo ga da deli s drugom decom sve i da ne bude samoživ i razmažen. Takođe, želim da sutra u životu dostiže sve svoje ciljeve na zdrav i pošten način, nikad nauštrb drugoga i nikad na tuđu nesreću, i takvo razmišljanje će sigurno poprimiti od nas - kaže nam, i dodaje da se tokom blagoslovenog stanja više odmara:

- Druga trudnoća mi je teže pala od prve. Možda su godine u pitanju, a valjda i sama činjenica da kod kuće imam trogodišnjaka punog energije kome moram da budem maksimalno posvećena. To rešavam tako što idem u krevet na spavanje znatno ranije nego pre.

Mnogi su mislili da Sandra ima svoj modni brend, ali istina je drugačija:

- Tadijin brat i njegova žena Milena su pokrenuli tu priču, jer je Milena već dugi niz godina uspešna blogerka i tako se i rodila ta ideja koju sam ja preko svoje stranice podržala. Ja sam više okrenuta svom poslu u porodičnoj građevinskoj firmi, gde se zajedno sa Tadijom bavim prodajom nekretnina - priča manekenka, i dodaje da je priče da je samo supruga košarkaša ne pogađaju:

- Ceo život sam prilično samostalna žena, i u različitim periodima života je i normalno da menjamo uloge. U jednom periodu sam i zaista bila samo žena košarkaša, jer sam gledala da budem Tadiji podrška dok je on igrao i dok nam je Andrej bio beba. Sada kako smo se vratili u Beograd da živimo i kako je Andrej malo porastao, tako sam počela da se bavim i drugim stvarima koje me interesuju, a za koje možda nisam imala vremena. I evo pokazalo se da mi dobro ide.

Zlatibor doživljavamo kao drugu kuću

Sandra i Tadija često putuju, a na popularnoj planini majka košarkaša ima imanje koje im je među omiljenim destinacijama:

- Zlatibor doživljavam kao drugu kuću. Tadijina mama je sa Zlatibora gde imaju veliko imanje idealno za porodice s decom, tako da često Andreja vodimo na svež vazduh. On obožava da se sanka i igra na snegu sa drugom decom, tako da je Zlatibor uvek destinacija gde se rado vraćamo ne samo zimi, već i leti, uživamo u prirodi i šetnjama. Do pre tri godine sam živela na relaciji Milano - Monte Karlo i ta dva grada su mi jako prirasla k srcu. Imam puno prijatelja koji su ostali tamo da žive, tako da se često organizujem i odem na par dana kad imam potrebu da ih vidim.

Ljubomornija sam od Tadije

Lepa trudnica kroz osmeh otkriva da je ljubomornija od supruga:

- Tadija i ja smo započeli vezu u godinama kada smo već oboje bili zreli i znali šta hoćemo. On je muškarac koji je siguran u sebe i zaista nije ljubomoran nimalo. U našem slučaju sam više ja sklona takvim ispadima, ali mi on ne daje apsolutno povoda za to. Brak nam se temelji na razumevanju i toleranciji, bez nepotrebnih svađa. Ne sputavamo jedno drugo ni u jednom segmentu života. Mislim da je to, naravno, pored ljubavi, razlog našeg skladnog braka.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.