"NIJE IMAO KO DA DOĐE PO NJU, MOŽDANI UDAR, UMRLA JE SAMA U BOLNICI"! Nakon bakine smrti, Ana Korać na meti OSUDA!
Foto: Printscreen

strašno!

"NIJE IMAO KO DA DOĐE PO NJU, MOŽDANI UDAR, UMRLA JE SAMA U BOLNICI"! Nakon bakine smrti, Ana Korać na meti OSUDA!

"Jedino je važno imati novac i firmirane krpice, da poreklo nije važno, da oni koji su vas odgajali nisu dostojni vašeg dolaska jer ste bogati, slavni, glupi, isfrustrirani i bolesni u mozak!"

Objavljeno:

Medicinska sestra i nova učenica "Zadruge", Zorica Erić, nedavno je iznela tvrdnje da Ana Korać, nije posećivala niti zvala da pita za svoju baku u bolnici u kojoj je ona radila, iako je bila na samrti.

Zorica Erić
foto: Youtube printscreen

- Ispričaću vam priču o jednoj baki koja je bila pacijent kod mene na odeljenju. Simpatična, vesela, ponosno je svakoj sestri pričala da je baka Ane Korać, hvalila je, pričala sve najlepše - započela je Zorica.

- Pa mislim, koja baka to ne radi? Posle dva, tri dana otpuštena je kući, nema ko da dođe po nju. Uveče doživi moždani udar, oduzme joj se desna strana tela. Opet niko ne zove i niko ne pita za nju. I tako, baka posle par dana umre. Njena unuka objavi stori tužna i skrhana bolomi ode na Kopaonik da se lepo provede sa Sorajom - rekla je Erićka i dodaje:

Ana Korać
foto: instagramscreen

- Dobro pazite ko su idoli vašoj deci, odakle im dolaze ideje da je jedino važno imati novac i firmirane krpice, da poreklo nije važno, da oni koji su vas odgajali nisu dostojni vašeg dolaska jer ste bogati, slavni, glupi, isfrustrirani i bolesni u mozak - napisala je na društvenim mrežama, a onda sve to potvrdila za domaće medije.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.