NEMILOSRDNA AKCIJA OŽENJENOG ŠA I LJUBAVNICE TARE: Umalo srušili imanje, zadrugari strecali i tresli se od JAČINE!
Foto: Youtube

strašno!

NEMILOSRDNA AKCIJA OŽENJENOG ŠA I LJUBAVNICE TARE: Umalo srušili imanje, zadrugari strecali i tresli se od JAČINE!

Na kraju su zaspali zagrljeni, a pre nego što je zatvorio oči, reper je uputio Tari par nežnih poljubaca u glavu i rame

Objavljeno: 10:00h

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ništa manje nisu uživali od ostalih ljubavnih parova u Beloj kući, pa su ovog jutra bili više nego ikad opušteni u razmeni nežnosti.

Njih dvoje su uživali u poljupcima, pa su se valjali po krevetu, a onda je reper počeo da je ljubi i po butinama. Tara nije krila svoju razdraganost, pa su se ponašali kao deca, zadirkivali se i šalili, sve dok ih Marko Janjušević Janjuš opomenuo da prave veliku buku, te da ne mogu da spavaju od njih.

1 / 2 Foto: Youtube

Na kraju su zaspali zagrljeni, a pre nego što je zatvorio oči, reper je uputio Tari par nežnih poljubaca u glavu i rame, pa se okrenuo da spava.

Pre samo par dana, nakon poljubaca koji su šokirali celokupnu javnost, na snimku se može primetiti da oženjeni Ša i Tara imaju i se*sualne odnose!

Reper je sve vreme držao Taru za vrat, a jorgan se u naletima strasti i poze, što se može videti na snimku, pomerao i to veoma providno. Čuli su se i uzdasi Simove i Aleksića, a oni su se sve vreme trudili da se maksimalno kontrolišu ne bi li probudili ostale zadrugare!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.