IMA POSLEDICE! NIKOLINA PIŠEK ZAVRŠILA NA HITNOJ: Nije dobro, Una ima promene u MOŽDANOJ AKTIVNOSTI!
Nikolina Pišek, Foto: printscreen

DRAMA!

IMA POSLEDICE! NIKOLINA PIŠEK ZAVRŠILA NA HITNOJ: Nije dobro, Una ima promene u MOŽDANOJ AKTIVNOSTI!

Do trovanja je došlo početkom februara ove godine, a istraga je i dalje u toku.

Objavljeno: 22:40h

"I ona i ja imamo posledice. Ja, doduše, imam više smetnji od nje, barem se nadam. Moraću ići na lečenje, na terapije u hiperbaričnu komoru, a pre nekoliko sam dana završila na Hitnoj zbog nekih simptoma koji su posledica trovanja. Una, pak, ima promene na EEG-u, u moždanoj aktivnosti", rekla je Nikolina, koja nije sigurna da će se ikada trajno izlečiti.

"Ono što su mi rekli jeste da svi koji su bili izloženi trovanju ugljen-monoksidom imaju povećani rizik od plućne embolije narednih 90 dana i na to moram posebno paziti još neko vreme. Ne znam hoćemo li se ikad potpuno izlečiti, mogu samo preneti šta su mi zasad rekli lekari. I ja i Una moramo ići na kontrole i biti permanentno pod lečničkim nadzorom, i to je zasad to", objasnila je voditeljka.

Policijska istraga je u toku i plaira da tuži one koji su odgovorni za ovo, a u stan u kojem su ona i ćerkica umalo izgubile život, da voditeljkin suprug nije odreagovao na vreme, više ne namerava da se vraća.

"Izašli smo iz tog stana. Nisam ništa preduzela u vezi sa saniranjem, jer se ne nameravam tamo više vraćati. Taj je stan bez grejanja i tople vode i tamo je nemoguće živeti. U svakom slučaju, tamo se više ne vraćam. Mi upravo menjamo adresu, u procesu smo kupovine kuće u Zagrebu i tamo se nisam niti nameravala zadržavati, no bila sam prisiljena iseliti se ranije od planiranog", otkrila je.

Nikolina i njena ćerka trenutno su smeštene u privatnom smeštaju, u stanu koji je unajmila u Zagrebu.

"Uz sve to, još moram plaćati i podstanarstvo.No, moram čekati da se sve posloži, a ima dosta posla oko toga", završila je Nikolina.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.