TARA JE IMALA 148 JEZIVIH POVREDA, GAZILI SU JE: Otkriveni detalji o procesu koji se vodi protiv Anđele Veštice!
Foto: youtubescreen

STRAŠNO

TARA JE IMALA 148 JEZIVIH POVREDA, GAZILI SU JE: Otkriveni detalji o procesu koji se vodi protiv Anđele Veštice!

Majka ne može da ćuti, sve je rekla!

Objavljeno:

Kako je rijaliti zvezda svojevremeno ispričala, ona ju je, zajedno sa još četiri devojke, zverski mučila, a sada je njena majka Miroslava Simov ispričala šta se dešava sa sudskim procesom koji se vodi ovim povodom.

Tara Simov
foto: youtubescreen

- Država je nju tužila za sakaćenje mog deteta. Mučila mi je ćerku 45 minuta. Da je nisam iščupala od njih, ubile bi je. Imala je 148 povreda, bila je odvedena u Urgentni centar. To je sad trenutno zastalo u tužilaštvu, ali će se uskoro aktivirati - ispričala je ona za Kurir Stars.

- Pet ih je bilo, udarana je čizmom iz sve snage u lice, rebra, pokidale su joj arkade, pa sečene do koske i mesa. Uradile su joj to pošto je spominjala neka četiri p***o snimka - dodala je Tarina majka.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: RTV Pink printscreen

- Mogla je da završi kao Tijana Jurić - zaključila je besno Miroslava, a potom poslala poruku svima onima koji napadaju njenu ćerku zbog afere sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem.

- Molim da neko zaštiti moje dete, da se napiše neka lepa reč o njoj, dosta je bilo osuda sa svih strana. Nek joj neko da krila, toj devojci koja tamo kopni i koju nazivaju ljubavnicom, koju svi redom napadaju. Ona je došla u Zadrugu da ostvari svoje snove i ništa nije kriva - zaključila je Simova.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.